Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 22 – 28 лютого 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

 Овнам варто подбати про здоров’я, оскільки імунітет практично на нулю. Зате вже на початку тижня до вас прийде натхнення, захочеться творити, пробувати свої сили в нових проєктах. У багатьох представників знаку розвинеться інтуїція, у деяких навіть відкриється дар передбачення.

ТЕЛЕЦЬ

На вас чекає зустріч з примарами минулого. Невирішені проблеми, що отруюють життя вже багато місяців поспіль, невиконані зобов’язання, давні стосунки, в яких так і не поставлено крапку. Що ж, настав час розібрати ту довгу шухляду, вирішити усе. Інакше не зможете рухатися вперед.

БЛИЗНЮКИ

Відчуватимете сильну втому, проте розслаблятися нема коли: з перших днів тижня на вас чекають цікаві зустрічі, активне спілкування, захоплюючі поїздки, які можуть змінити ваш світогляд і підштовхнути до прийняття життєво важливих рішень.

РАК

Раки відчують приплив сил, творчого ентузіазму, стануть відкритими, познайомляться з людьми, близькими за духом. Бажано здійснити цікаву подорож, щоб отримати позитивні враження. У середині тижня можуть з’явитися невідкладні справи, зобов’язання, фінансові проблеми, які заженуть вас у жорсткі рамки.

ЛЕВ

Леви зараз не в кращій формі, енергетика дуже нестійка, тому не тільки сезонні інфекції, а й нетактовні слова здатні негативно позначитися на вашому самопочутті та настрої. Не варто вирушати у подорож і далекі поїздки. Зате ви зможете легко вирішувати важливі питання, знаходити спільну мову з потрібними людьми. Крім того, підвищується і ймовірність штрафів, незапланованих витрат. Будьте розсудливі, не довіряйте сумнівним особам.

ДІВА

Дівам варто приділяти багато часу стосункам з партнерами (у бізнесі і шлюбі). Колеги і ваша половинка може наштовхнути вас на цікаві ідеї, поділитися важливими знаннями. Але й можуть завдати чимало занепокоєнь. До середини тижня необхідність перейматися чужими справами стане для вас обтяжливою. Після 7-го числа ситуація стане напруженішою, і Діви відчують себе у пастці. У цей час збільшаться грошові витрати, пов’язані з необхідними придбаннями, штрафами або проблемами партнера.

ТЕРЕЗИ

У вас маса невідкладних справ, які забирають багато часу і сил. Перевтома відіб’ється на стані нервової системи. Ситуація ускладнюється тим, що розраховувати можете тільки на себе. Після 5-го числа не виключені конфлікти з начальством, колегами, діловими партнерами. Забудьте про претензії і особисті образи, захищайте тили, намагайтеся підтримувати гармонію у сімейних стосунках.

СКОРПІОН

Для Скорпіонів тиждень складеться благополучно, оскільки ви зараз енергійні, налаштовані на перемогу і здатні отримувати задоволення від будь-якої діяльності. У вас чудові шанси знайти цікаву і перспективну роботу, отримати фінансову стабільність, реалізувати творчий потенціал. Після 6 січня можуть з’явитися приводи для занепокоєння. Ваша незговірливість здатна стати причиною службових конфліктів.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям доведеться відстоювати власні переконання, захищати позиції. І підтримка близьких людей зараз вам особливо необхідна. Стосунки в родині, зв’язок з батьківщиною, зі своїм корінням стануть для вас вкрай актуальними. Із задоволенням допомагатимете родичам, витрачатимете гроші на тих, кого найбільше любите. Багатьох представників знака доля поставить в жорсткі умови, причому вплинути на ситуацію навряд чи вийде. Не витрачайте даремно сил. Ці випробування просто потрібно пережити.

КОЗЕРІГ

Козерогам треба багато спілкуватися, зав’язувати нові ділові і дружні контакти. На вас чекають успішні ділові поїздки і короткочасні подорожі. Ви постійно перебуваєте у центрі подій — і вам це подобається. Ймовірні приємні зміни в особистому житті: вам вдасться вирішити давні проблеми, несподівано розкрити старі сімейні таємниці, позбутися страхів. У середині тижня розпочнуться складності: непрості ситуації на роботі, конфлікти з колегами і партнерами, розбіжності в сім’ї. Намагайтеся бути розсудливими, тоді зможете уникнути багатьох проблем.

ВОДОЛІЙ

Завдяки інтуїції зумієте знайти найперспективніші проекти, зможете успішно займатися продажами, інвестиціями. Після 6 січня бажано більше відпочивати, тим більше, що на роботі зараз обстановка досить напружена. Беріть відпустку і мандруйте кудись. У вас можуть з’явитися заздрісники і суперники, які за вашою спиною плестимуть інтриги, розпускатимуть плітки.

РИБИ

Вдало складеться перша половина тижня: завдяки розвинутій інтуїції і тонкому розумінню людської природи зможете знаходити оптимальні рішення і найкоротші шляхи до мети. Зумієте вдало вкласти гроші, знайти додаткові джерела доходу, взяти участь у найперспективніших проектах. Попри фінансові успіхи, не забувайте, що гроші рахунок люблять, інакше ризикуєте все втратити. Після 5 січня стосунки з оточуючими стануть напруженими, тому краще не розраховувати на їхню підтримку • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост