Різав вуха, шматував обличчя, штрикав легені – бідолашного на той світ відправив колега-вбивця

Таких тортур не побажаєш найзапеклішому ворогові! Нелюдська, кривава розправа сталася на будівництві у містечку Вишневому, в передмісті столиці. Чоловік помер у страшних муках. На той світ бідолашного відправив його колега по роботі. А мотив – це ж просто жахіття якесь! – пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Заздрісний товариш дізнався, що друг заощаджує гроші на купівлю мопеда! І одразу немов озвірів та взявся катувати свою жертву, аби дізнатися, де ж захована готівка! Ви будете шоковані, коли дізнаєтеся, скільки сьогодні коштує людське життя! – повідомляють Надзвичайні новини.

Коли більшість робітників роз’їхалися з будівництва додому. На об’єкті залишилися лише кілька людей. Ніхто й подумати не міг, що там скоро з’явиться ще й поліція.

Охоронців висотки посеред ночі розбудив пронизливий крик. Вони кинулися до гуртожитку, де мешкають будівельники і посеред вулиці знайшли закривавленого Віктора. Чоловік благав про допомогу з останніх сил. Колеги кажуть, що Віктор працював різноробочим, був нормальною людиною, приїхав заробити грошей.

Швидка довезла важко травмованого 51-річного чоловіка до лікарні, але Віктор втратив дуже багато крові і незабаром помер. Проте перед смертю він встиг розповісти медикам, хто і чому спотворив йому обличчя та продірявив груди.

Виявилося, що постарався сусід із гуртожитку, з яким вони разом працювали на будівництві.

«Вони разом спілкувалися, вживали алкогольні напої, – розповідає старша слідча поліції Інна Поштаренко. – Під час розмови потерпілий повідомив підозрюваному, що він збирає кошти і хоче придбати скутер. Сказав, що в нього є 10 тисяч гривень.».

Почувши про заховані гроші десь поруч чоловік немов оскаженів і взявся нещадно лупцювати свого новоспеченого друга. Потім – туго зв’язав і почалися справжні тортури. Покидьок шматував обличчя своєї жертви кухонним ножем і мало не відрізав бідолашному вуха. Ця жорстокість просто вражає. Коли нещасний ледве дихав, зізнався, де заховав гроші, його кат все одно продовжував над ним знущатись. Наостанок ще кілька разів вдарив Віктора ножем у груди.

 Порожній конверт та розкидані речі так і лишилися у кімнаті. Відправив на той світ простого роботягу не хто-небудь, а затятий невловимий рецидивіст. Чоловік неодноразово судимий, відбував покарання у місцях позбавлення волі, а зараз перебуває в розшуку ще й за інший злочин – вчинення крадіжок. Судимий він також за грабежі і розбої. При собі має підробний паспорт іншої людини. Саме з цим документом і влаштувався на роботу.

Поліція ще з’ясовує, як чоловік отримав інший паспорт. На будівництві він працював зварювальником і уже мав грішок.

«Пропрацював усього місяць. Був один інцидент, – розповідає інженер з охорони праці будівництва Сергій Бількевич. – Я його попередив. Він сказав: «Усе добре!»

39-річний садист родом із Донеччини. Справжнє його ім’я Артем Рожинський, але копи припускають, що він має кілька паспортів.

Очевидно, що 10 тисяч гривень, які нападник забрав, вистачить ненадовго. Тому рецидивіст або десь ще влаштується на роботу, або скоїть новий злочин. Утікач ласий до легких грошей і дуже небезпечний • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост