Жінка вирішила проїхала 1000 км, щоб влаштувати зустріч своєму собаці з колишнім самотнім господарем

Чоловік почувався самотнім після смерті дружини, проте зустріч зі своїм колишнім собакою зробила його щасливим.

П’ять років тому здоров’я 93-річного Алана Ліка стало різко погіршуватися, і чоловік був змушений віддати свого улюбленого пса Кепа та переїхати до будинку для літніх людей. Пастушого собаку прихистила 51-річна медсестра Саллі Енн Фішер. Коли кілька тижнів тому у Великобританії стався новий спалах COVID-19, жінка згадала про Алана.

“Я подумала, що йому має бути самотньо і тоскно через усе, що відбувається, — розповіла Саллі Енн. — Він був дуже активною людиною, фермером, а тепер змушений весь свій час проводити у будинку для літніх людей, не маючи можливості бачитися з людьми”.

Жінці захотілося порадувати дідуся, і вона вирішила відвезти до нього його улюбленого друга — Кепа, інформує Ukr.Media.

Шлях мав бути тривалим — від того місця, де жила медсестра, до міста Кендала, де знаходився Алан, їй належало проїхати не менше 480 кілометрів.

Коли Алан вперше за п’ять років зустрівся зі своїм вихованцем, на його очах виступили сльози щастя. Виявилося, що й Кеп не забув свого колишнього господаря. Він весь час ластився до чоловіка, скавулів і радісно виляв хвостом.

На жаль, вони не змогли провести багато часу разом — вже через годину Саллі Енн потрібно було повертатися до рідного міста. Біля входу до будівлі Алан знову повернувся і помахав старому другу рукою. Саллі Енн взяла лапу пса та помахала йому у відповідь — і тут чоловік заплакав. Нова господиня Кепа теж не змогла стримати сліз — таким зворушливим і сумним виявився момент прощання.

Дружина Алана померла кілька років тому. Дітей у пари не було, тож у самотнього дідуся практично немає відвідувачів.

За словами Саллі Енн, їй дуже сумно через те, наскільки кардинально змінилося життя колишнього фермера. Вона сподівається, що їх з Кепом візит зміг трохи підбадьорити удівця і подарувати йому позитивні емоції, яких чоловікові зараз дуже не вистачає. Через деякий час жінка має намір повторити поїздку, якщо це буде можливим.

ЗакарпатПост