Назвали головну причину, чому у США від ковіду найбільше у світі смертей

Однією з причин, чому в США зараз найбільша кількість смертей порівняно з іншими країнами в світі, є хронічні захворювання, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Давайте подумаємо про них. Ожиріння, діабет другого типу, хвороби серця, гіпертонія… Кожному з цих захворювань можна не просто запобігти і зупинити, але й їх можна вилікувати за допомогою досить простого рослинного харчування.

У 2020 році ми з’ясували не тільки те, що наше вживання тваринних продуктів збільшує ризик хронічних захворювань, але й те, що ці ж хронічні захворювання підвищують ризик захворіти на більш важкі або навіть смертельні випадки ковід-19.

Люди, озброєні цією інформацією, почали брати здоров’я в свої руки. Наприклад, одне дослідження проведене в Італії в кінці червня минулого року показало, що значна частина населення купувала більше органічних продуктів у відповідь на пандемію, а благодійна організація «Viva» встановила білборди про зниження ризику тяжкого перебігу ковіду при дотриманні здорової веганської дієти.

Рослинна їжа дає те, що потрібно організму. Вона містить клітковину і вітаміни, потрібну кількість білка, поживних речовин і не містить того, що тілу не потрібно: холестерину, тваринного жиру, алергенів. Людина споживає менше токсинів з навколишнього середовища, менше піддає себе їхньому впливу. Також у раціон включаються  поживні речовини, важливі для підтримки нашого імунного здоров’я.

Рослинне меню – це найефективніший підхід до зниження ризиків всіх хронічних захворювань: чи то  хронічні захворювання мозку, як хвороба Альцгеймера, чи жирова хвороба печінки, чи хронічна хвороба нирок, діабет, рак, серцево-судинні захворювання… що завгодно… Немає жодного хронічного захворювання, з яким рослинне харчування не могло б поліпшити стан здоров’я.

І якщо ви дійсно це розумієте, дійсно бачите справжню силу рослинної дієти, то тут нема про що роздумувати. Якщо хочете назвати це панацеєю, хай буде так, але це дуже і дуже ефективно • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост