Нападники в чорних масках увірвалися в будинок 61-річної закарпатки, побили її та зірвали з неї золото

Як повідомили у поліції області, 22 лютого, затримано двох раніше судимих зловмисників, які вчинили розбійний напад на Мукачівщині. 

Нападники в чорних масках увірвалися в будинок 61-річної жінки, побили її та зірвали з неї сережки й ланцюжок. Також вони забрали жіночу сумочку, банківські картки та інші цінні речі, що були в будинку. Поліцейські встановили особи зловмисників та автівку, на якій вони рухалися. В області було введено спеціальну поліцейську операцію “Перехват”.

Вдалося відстежили маршрут руху нападників. Правоохоронці затримали зловмисників на одній із вулиць Мукачева. 29-ти та 24-річні підозрювані вже раніше судимі за вчинення тяжких злочинів. Для прикриття нападники використали автомобільні номерні знаки, які були викрадені з транспортного засобу в обласному центрі на початку місяця.  

Фігурантів злочину поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі інкримінують зловмисникам ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний з проникненням у житло. Поліцейські клопотатимуть в суді про взяття групи нападників на період досудового розслідування під варту. 

Зловмисникам загрожує до 12 років за гратами з конфіскацією майна.

ЗакарпатПост