11-річна школярка, яку зґвалтував дід, померла від ускладнень під час вагітності

Одинадцятирічна дівчинка навчалася у початковій школі, коли її  зґвалтував власний дідусь.

Однак цей жах був не єдиним лихом, яке трапилось. На жаль, вагітність дівчинки була позаматковою, і вона померла від ускладнень. Позаматкова вагітність – це медичний стан, при якому запліднена яйцеклітина не досягає матки, а потрапляє в інше місце. Хоча проводяться експериментальні методи лікування, щоб врятувати плід, у сучасному медичному світі це все ще стан, при якому його зазвичай потрібно виводити з організму матері. На жаль, цього не сталося у випадку з цією дитиною, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

 Ніканан Сріда Кеу жила у тайській провінції Каласін. Вона померла у своєму будинку від внутрішньої кровотечі. Хоча на виклик приїхали медики, вони вже не змогли їй допомогти.

Коли стало відомо, що дитина була вагітною, 66-річного діда заарештували. Про те, що сталося,  поліціантам розповіла мати дівчинки. Чоловіка звинуватили у сексуальному насильстві над неповнолітньою внучкою, яка, як повідомляється, перебувала на восьмому тижні вагітності.

Вперше мати помітила, що з її донькою щось не так, наприкінці листопада минулого року. Нічанан поводилася дивно і неспокійно.

«Моя дочка завжди виглядала пригніченою та сумною. Я не знала, що робити. Я думала, що вона хвора», – сказала мати дитини, повідомляє Profimedia.cz. Окрім депресії, дівчинку часто рвало.

Крім того, вона скаржилася на вагінальний біль. 6 грудня лікарі обстежили її і виявили, що у неї була аномальна вагітність. Вражена мати взяла поговорила з донькою і дівчинка сказала, що на початку листопада дідусь двічі зґвалтував її. Тоді у неї не було менструації. Хоча Юпін сповістила про все в поліцію і припинила розмову з її батьком, Прайон Шріда Кеу залишався на волі, поки його онука не померла.

Дідусь заперечує всі звинувачення  і каже, що любив свою онуку. Однак у поліції є всі необхідні докази щодо зґвалтування, особливо з показань дитини • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост