Неймовірно! Жінка зцілилася від раку і за чотири хвилини зірвала джекпот

У Великій Британії жінка дізналася, що вилікувалася від раку, а за чотири хвилини виграла у лотерею мільйон фунтів стерлінгів. Незважаючи на те, що гроші їй просто упали з неба, звільнятися з роботи вона не збирається. Про це повідомляє The Sun.

Мешканка Нью-Тредегар на ім’я 55-річна Лінн Прайс протягом довгих трьох років наполегливо боролася із раком грудей. Одного разу вона отримала лист, в якому йшлося про те, що вона повністю одужала. Цю радісну новину всього чотири хвилини потому підсилила інша. Чоловік Лінн прийшов додому і оголосив, що вони виграли мільйон фунтів стерлінгів (31,1 млн грн).

Жінка розповіла, що їй почуте здавалося справжнісіньким дивом, вона не могла повірити у все, що відбулося лише за декілька хвилин, тому лежала там дві години, намагаючись усе усвідомити.

На виграні гроші пара вирішила поїхати з дітьми і внуком та спільно відзначити  33-тю річницю весілля • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост