Двоє хлопців закохалися в одну дівчину, одружилися з нею і всі щасливі

40-річний Діно Де Соуза та 30-річний Сауло Гомес з Бразилії, вперше зустрілися з 27-річною  Ольгою з Білорусі в барі під час відпочинку в Барселоні ще влітку 2019 року пише газета ЯСНО.

Приятелів зачарувала дівчина, яка сиділа за столиком разом із друзями. Кожен хотів познайомитись.

Вони вирішили не ставити дружбу під загрозу і підійшли до неї разом. Із того часу вони не розлучаються досі. Після душевної розмови тріо почало ходити на побачення, а пізніше і жити під одним дахом.

 «Ми з Сауло прибули до Барселони і зайшли прямо до бару, щоб побачити гру Ліги чемпіонів, яка демонструвалася тієї ночі. Там була Ольга із групою друзів. Ми підійшли до неї і запросили піти з нами випити, і з цього почалася наша прекрасна історія. Ми не планували створювати тріо, все відбулося саме собою, це питання хімії, яка виявилася надто сильною, настільки, що ми  знаємо, що думає чи відчуває інший», – розповів Діно.

Діно, Сауло та Ольга часто подорожували разом, ходили  у ресторани, як це роблять типові пари.

Спочатку рідні та друзі Олі були шоковані її вибором і намагалися її намовити припинити ці стосунки.  Та її кохані намагалися все пояснити і з часом всі змирилися, навіть зараз підтримують тріо.

Звісно, на вулиці не раз їм доводиться ловити недоброзичливі погляди, навіть часом слухати на свою адресу неприємні зауваження, утім ніхто на це не зважає.

«Спочатку ми отримували багато шокуючих дзвінків від друзів та сім’ї, які намагалися зрозуміти, що відбувається, – наголошує  Діно. –  Ми були спокійні, пояснюючи, що відчуваємо до Ольги. Ми завжди намагаємось залишатися позитивними і не витрачати свою енергію на негативні речі. Також не надто переймаємось тим, що інші думають про нас»

У кожних стосунків є свої злети і падіння – тим більше у групі.

Тож коли про щось потрібно домовитись, Діно, Ольга та Сауло голосують. Вони намагаються не вдаватися до суперечок, коли не згодні між собою, а натомість прагнуть знайти компромісне  рішення.

«Ми завжди проводимо обговорення та знаходимо рішення, щоб уникнути негативних ситуацій, – пояснює Діно. – Якщо у однієї людини є проблема, це стає проблемою для всіх нас трьох. Ми намагаємось вирішити це якомога швидше, щоб зберегти мир у наших стосунках і уникнути зайвого стресу. У кожного з нас своя роль. Я найбільш веселий і привношу в наші стосунки позитив. Сауло –  серйозний і організований, тоді як Ольга – розсіяна і неорганізована, але саме вона дарує нам обом безумовну і чисту любов».

Тріо зараз мешкає у Франції і в майбутньому планує  спільних дітей.

«Ми хочемо, щоб Ольга виховувала дітей від мене і від Сауло, – ділиться планами Діно. –  Плануємо подорожувати світом і одночасно розвивати свій бізнес»  • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост