Закарпатець розповів про країну, де проституток захищає поліція

Публічні будинки в Німеччині узаконені з 2002 року. Річний дохід секс-індустрії країни становить близько 14 мільярдів євро (18 мільярдів доларів), пише газета ЯСНО.

Повія в Німеччині заробляє великі гроші, старовинним ремеслом у державі промишляють близько 400  тис жінок. Оплата послуг погодинна: € 150 – 300. Аби привабити чоловіків, деякі борделі пропонують безкоштовно алкоголь, надають знижки постійним клієнтам. Утім такими борделями серед закарпатців мають змогу користуватись не всі, бо послуги повій там настільки дорогі, що самі німці охочіше їдуть знімати повій у Чехію.

Заробітчанам така розкіш не по кишені. Тим не менше, незважаючи на високі ціни, вважається, що Німеччина має найбільший ринок сексуальних послуг в Європі.

Справа у тому, що до країни часто приїжджають жінки з наміром займатися проституцією. Дівчата готові працювати навіть за €10.

Переважно це нелегальна проституція і таких повій саме і замовляють наші земляки. Працюють вони під прикриттям салонів краси, саун, навіть автозаправок. Найчастіше такими послугами користуються далекобійники та ті, хто раніше переганяв з Німеччини на Закарпаття автомобілі.

Поліція там повій захищає. Якщо дівчина доведе, що над нею скоїли насилля, винуватця неодмінно покарають.

Більшість німецький повій не німкені. 85 відсотків є українками, росіянками, угорками, румунками, болгарками. Ще 10 – темношкірі – найчастіше з Нігерії. Ніхто не працює самотужки. Кожна дівчина має сутенера • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост