30-річний чоловік почав по одному душити цуценят. Трьох убив, ще одного вдарив рукою

Песика, що вижив, госпіталізували з травмою хребта

Столичні правоохоронці затримали 30-річного чоловіка за вбивство трьох цуценят. Йому оголосили про підозру за фактом жорстокого поводження з тваринами, пише газета ЯСНО.

Як повідомляє пресслужба поліції Києва, чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Повідомлення про вбивство цуценят надійшло до столичної поліції від мешканця Голосіївського району. На виклик негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

“Зловмисник знаходився у квартирі разом зі своїм 43-річним братом та знайомою. Коли на кілька хвилин фігурант залишився у квартирі один з чотирма цуценятами, то почав по одному їх душити. Так він вбив трьох собак, ще одного вдарив рукою. Останній госпіталізований до ветлікарні з травмою хребта. Свої дії чоловік пояснює тим, що цуценята йому набридли”, – розповіла слідча Голосіївського управління поліції Юлія Кустова.

Патрульні поліцейські провели тестування правопорушника на драгері, який показав результат 1,98 проміле алкоголю. Киянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченому частиною третьою статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального Кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост