Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 1 – 7 березня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

Новий тиждень для Овнів буде особливо визначним. Якщо ви хочете досягнути якоїсь мети, то вже наприкінці тижня зможете насолодитись першим результатом своєї праці. Старайтеся робити не все одразу, а поступово. Тоді кінцевий результат вас неабияк вразить. Якщо ви лише роздумуєте про зміни, то спробуйте цього тижня зробити перший крок.

ТЕЛЕЦЬ

Зорі  пророкують Тельцям вдалий тиждень. Ви зможете досить легко впоратися з усіма поставленими перед вами завданнями. Якщо будете наполегливими та старанними, у вас з’явиться можливість переглянути свій статус на роботі і ще раз обговорити це з зацікавленими людьми. Новий тиждень дуже сприятливий для зміни професії чи просто місця роботи. Якщо вам боязно покидати свою зону комфорту, зберіть усю свою силу в кулак і подолайте страх на користь щасливого майбутнього. Отриманий результат вас дуже вразить і потішить.

БЛИЗНЮКИ

Приємні емоції принесуть покупки, зустрічі зі старими друзями і домашні клопоти. З фінансами у Близнюків на цьому тижні проблем не буде. Наприкінці тижня стримайте свій запал і амбіції, а вільний час проведіть на самоті: почитайте, послухайте улюблену музику. В суботу не поспішайте приймати серйозні рішення в особистій сфері.

РАК

Цього тижня забудьте хоч на трішки про роботу та пошукайте натхнення, адже до робочого вигорання вам рукою подати. Якщо ви так і не встигнули скласти план на увесь рік, поставити цілі, то даний тиждень – саме для цього. Сядьте за робочим столом і спокійно подумайте над тим, чого б ви хотіли досягнути. Якщо ви ніяк не можете приступити до вивчення іноземної мови – попросіть друзів записатися з вами на курси, якщо вони також мають на меті вивчити мову.

ЛЕВ

Причиною невдач на цьому тижні може стати ваша зайва довірливість. Ви занадто довго вели себе за правилами, так що тепер пора дати вихід внутрішньому напруженню. Не бійтеся, що подумають ваші колеги чи друзі. Зробіть все так, щоб ніхто з оточуючих не постраждав. Зовсім відпускати гальма і втрачати контроль все ж не варто.

ДІВА

Новий тиждень подарує вам гарні емоціїї. Ви будете перебувати в чудовому настрої, завдяки чому все заплановане виходитиме практично з першого разу. Якщо ви докладете певних зусиль, то перешкод в досягненні цілей не виникне. Це стосується і професійної, і особистої сфери.

ТЕРЕЗИ

На роботі на вас чекають кардинальні зміни, які підуть вам лише на користь. Ви зможете нарешті більше часу присвячувати тому, що вам дійсно подобається. Астрологи кажуть, що новий тиждень неймовірно успішний для самоосвіти чи покращення будь-яких навичок.

СКОРПІОН

На Скорпіонів очікують яскраві та кардинальні зміни в житті. Творчі прориви перевершать усі ваші сподівання. На роботі ви знайдете нову подругу, з якою у вас складуться гарні відносини, відтак ви нарешті зможете перепочити та відновити свої сили після напружених робочих днів. Тепер кожен день приноситиме вам радість та гарний настрій.

СТРІЛЕЦЬ

На Стрільців очікують невеликі зміни в робочій сфері. На початку тижня ви зіткнетеся з тим, що всі ваші справи будуть розвалюватись на ваших очах. Але головне не панікуйте, якщо ви проявите силу характеру та витримку, то вже в другій половині тижня зможете все виправити та навіть досягнути успіху. Тиждень вдалий для зміни іміджу, покупок одягу і відпочинку на природі. Фінансові плани можуть зірватися в останній момент.

КОЗЕРІГ

Не забувайте про своє здоров’я. У шаленому темпі життя ви зможете дуже легко підчепити вірусне захворювання. Не ігноруйте перші симптоми застуди та негайно звертайтеся до лікаря. Козерогам варто переглянути свій раціон та виключити важку та жирну їжу. Покладайтеся не на інтуїцію, а на поради родичів. Вихідні проведіть в компанії з близькими або другою половинкою.

ВОДОЛІЙ

Цей тиждень для вас буде особливо визначним. Якщо ви давно йшли до якоїсь мети, то вже наприкінці тижня зможете потішитися результатом своєї праці. Якщо ж ви лише роздумуєте про зміни, то спробуйте цього тижня зробити перший крок. Ви відчуєте в собі сили і вам обов’язково все вдасться. Якщо ж ви зачекалися змін в особистому життя, то є велика ймовірність, що вони стануться наприкінці тижня. Тож будьте напоготові!

РИБИ

Зверніть особливу увагу профілактичним заходам по боротьбі з хронічними захворюваннями. Стосунки з близькими будуть складатися легко і невимушено, ви відчуєте свою цінність. Не сидіть склавши руки – зараз час для нових знайомств, розважальних заходів та активного спілкування. І не забувайте про здоров’я, зараз воно дуже вразливе.

ЗакарпатПост