Закарпатець украв від чоловіка комп’ютери і спробував здати в ломбард

Працівники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки чужого майна причетний раніше судимий мукачівець. Крадену техніку, яку він мав намір здати в ломбард, поліцейські вилучили. За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження

До Мукачівського районного управління поліції звернувся місцевий житель, який повідомив про крадіжку комп’ютерної техніки з його квартири.

В ході оперативних заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 36-річний мукачівець. Щодо вказаного фігуранта слідчі мукачівської поліції нещодавно скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом для судового розгляду. Справа стосувалася аналогічного майнового злочину.

Крадену техніку, яку зловмисник мав намір здати до ломбарду, поліцейські вилучили та після проведення експертизи повернуть законному власнику. 

За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. 

За такі дії законом передбачене покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. 

Слідство у справі триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

ЗакарпатПост