Мати трьох дітей втопила четвертого сина у туалеті і вигадала історію про його викрадення

Нібито продала сина за 500 тисяч гривень

Про злочин стало відомо через те, що жінка потрапила до лікарні з кровотечею. Там медики почали і зрозуміли, що вона самостійно народила дитину. Почали розпитувати. Тож вона розповіла, що три дні тому народила. Утім залишався нюанс: де дитина… а малюка не було!

Що робити? Аби уникнути покарання, молодиця вигадала цілу історію, яка б могла послужити сюжетом для американського бойовика чи детективного роману, пише газета ЯСНО.

Отже… Жінка сказала, що ще весною минулого року знайшла в Інтернеті оголошення про сурогатне виношування і нібито погодилась на таку угоду. Запевняла, що підписала всі документи. Це, за її словами, мало допомогти покращити фінансове становище родини, та ще й щастя бездітним батькам подарувати. Чим не добродійність?! За послуги виношування дитяти нібито ціна складала 500 тисяч гривень. Іще жінка розказувала байки про те, що впродовж вагітності потай їздила на обстеження до приватної лікарні, але не пам’ятає куди саме. А за два тижні до закінчення терміну, за її словами, до неї нібито приїхала замовниця із лікаркою і змусили народити. Дитину забрали, а гроші обіцяли передати на наступний день. Утім цього не сталося. Ображена жінка після цього нібито видалила всі їхні номери телефонів.

Однак деталі не сходились, бо якби дійсно від неї дитину викрали і ще й ошукали і якби в неї справді були документи про сурогатне материнство, молодиця б точно одразу ж звернулася до поліції і благала знайти аферистів, які її кинули. Чи мовчала б вона про злочин? Та й чи дозволили б люди, які так мріють про дитя народжувати сурогатній матері одній вдома, без медиків і сучасного обладнання? Занадто багато фантазії!

Тож слідчі, звісно ж, жінці не повірили і почали розслідування. Як з’ясувалося пізніше ніякого ні сурогатного материнства, ні викрадення немовляти у Дніпрі не могло і не могло бути. Більше того, чоловік цієї жінки і гадки не мав ні про вагітність дружини, ні про дитятко… Та й чи батьком малюка він був насправді, а якщо й так, чому дружина про це не повідомила?

Правоохоронці зрозуміли, що молодиця щось явно приховує і підозрювали найгірше. Так і сталося. Після проведення обшуку кінологами, тіло дитини знайшли у вигрібній ямі.

Але ж як малюк туди потрапив? Та лише за допомогою своєї горе-матері.

Жінка зрозуміла, що її викрито і брехня більше не пройде. Їй не залилося нічого, як чесно зізнатись у скоєному.

Цікаво, що це – не перші пологи 40-річної жінки. У неї є вже троє дітей – 24, 19 і трьох років. Поки про свої мотиви вона не розповідає. Але якими б вони не були, зрозуміти її вчинок просто неможливо, адже вбивство невинного створіння, якого сама ж 9 місяців носила під власним серцем виправдати неможливо.

А тим часом тіло немовляти віддали на експертизу, щоб з’ясувати причини смерті. Проте відомо, що хлопчик був доношеним і народився в терміни.

Зараз щодо жінки відкрито два кримінальні провадження: “Навмисне вбивство” і “Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу». Проте підозру їй ще не вручили, адже мають дочекатись висновків експертизи. Підозрювана залишається в лікарні • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост