Вітчим посварився з матір’ю, відвіз дітей у ліс і залишив. Дворічна дівчинка померла, семирічний хлопчик врятувався

Дворічна дитина загинула покинутою в лісі від переохолодження після того, як вітчим вдарив ногою її біля озера і відвіз у ліс разом з семирічним братом. Перед тим чоловік посварився за наркотики з матір’ю дітей, яка після конфлікту пішла на роботу на заправку, пише газета ЯСНО.

Неназвану дівчинку знайшли після того, як її мати Емі Гаррісон і вітчим Джеймс Гаррісон з Британії посварилися через наркотики, з якими за словами чоловіка його співмешканка має проблеми.

Того дня Джеймс поїхав з дітьми на вантажівці в ліс. Але машина застрягла в калюжі і не могла виїхати. Чомусь чоловік прогнав  дітей, які пішли шукати дорогу самостійно. Незрозуміло чому посеред лісу вони розділилися і кожен пішов своїм шляхом.

Нарешті семирічний хлопчик наткнувся на мисливця, який викликав швидку допомогу. Пізніше того ж дня знайшли мертвою його сестру, яка померла від переохолодження.

Що саме сталося, слідчі не можуть сказати, поки не почують Джеймса Харіссона. Емі Харіссон заявила, що чоловік їй не дзвонив і що вона переживає за його життя. У Джеймса цукровий діабет 1 типу, і він не може вилікуватися. Востаннє його бачили в день трагедії, мабуть, дезорієнтованим, мокрим і без взуття. Жінка попросила допомоги у пошуку чоловіка.

Матір дітей правоохоронці  звинуватили у недбальстві, а їх вітчим буде звинувачений у вбивстві маленької дитини, якщо його відшукають. Семирічний хлопчик опинився під захистом і від метері вилучений • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост