Жінка вийшла заміж за офіціанта, який обслуговував її на весіллі

У 2012 році у Наталі Перрі з британського міста Стоунхаус одружилася. Весілля молодята святкували на грецькому острові Кріт. Було весело, всі розважалися і наречена навіть станцювала сіртакі з офіціантом Фредом Касою. Тоді жінці було 37 років пише газета ЯСНО.

Та життя з чоловіком не склалося і у 2016 році пара розлучилася. Про це повідомляє Daily Mail.

Утім Наталі довго не побивалася з горя і поїхала відпочити від усього на той же острів Кріт, аби викреслити в голови всі згадки про подружнє життя.

Там вона пішла в місцевий ресторан, і побачила офіціанта… того самого, з яким танцювала на своєму весіллі. Молодик був симпатичним і припав жінці до душі. Вона одразу його впізнала.

«Того вечора я відчувала, що він не зводить з мене очей, – пригадала жінка. – Я відійшла в туалет, щоб помити руки, і зустріла його. Ми розговорилися».

Наступного дня Перрі і Каса пішли на побачення. Наталі стверджує, що між ними одразу загорівся якийсь вогонь…  Тож усю відпустку вона провела з офіціантом.

Вдома про нього також не забула і продовжила спілкуватися з ним на відстані – через Інтернет, телефон.

Тож у 2017 році хлопець переїхав до коханої у Великобританію. А в лютому 2020 року пара одружилася. Незабаром молодята планують разом поїхати на відпочинок на Кріт • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост