Коли люди накинули на неї мотузку, корова заплакала від страху, поки не побачила, куди її привезли

Коли молочна ферма розорюється або закривається з різних причин, корови, як правило, потрапляють на бійню. Це знає кожен фермер. І саме це чекало корову на ім’я Емма. Розташована в Німеччині ферма, де Емма роками постачала господарів молоком і грошима, закривалася назавжди. Багато зоозахисників  вважають, що виробництво молока – це виключно нелюдський процес. Адже молоко призначається телятам, яких забирають у матерів і віддають на забій. Можна нескінченно сперечатися на цю тему, повідомляє газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

 Але ця група німецьких зооактивістів вирішила, що замість того, щоб сперечатися, краще спробувати врятувати хоча б кілька життів. Активісти благодійної організації «Kuhrettung Rhein-Berg – Lebenshof für Tiere» рятують корів від бійні і забезпечують їм почесну пенсію – серед зелених лугів і полів. Дізнавшись про закриття молочної ферми, організація викуповує корів і відправляє на спеціальну ферму, де вони будуть жити до кінця свого життя. Однією з таких корів стала Емма. Нещасна тварина, звичайно, знала, що відбувалося, коли люди вантажили її у вантажівку. Емма була явно налякана, її очі сльозилися, немов корова плакала. Невже вона розуміла, куди найчастіше відвозять тварин великі машини?  Зоозахисники вірять, що корови все розуміють і не чекають від людей нічого хорошого. Але Еммі пощастило.

Її відвезли не на бійню, а на чудову ферму, де на волі пасуться ще десятки врятованих тварин.

Новий будинок. Зелені луки замість вузького стійла. Організація існує на пожертви однодумців – прихильників вегетаріанства і противників жорстокого поводження з тваринами. Вони впевнені, що навіть той, хто не мислить свого життя без яловичини, не зможе більше її їсти, заглянувши в ці величезні очі, повні сліз • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост