Автомобіль врізався у стовп. Але то була не просто аварія, а пасажирка холоднокровно зарізала водія

Пасажирка стверджувала, що водій поранив себе ножем у шию. Але характер і кількість пошкоджень на тілі чоловіка не свідчили про самогубство.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У Кривому Розі на одній з вулиць Довгинцівського району легковий автомобіль врізався у стовп. За кермом знайшли зарізаного водія, повідомляє управління Нацполіції в Дніпропетровській області в п’ятницю, 12 лютого.

Жінка-пасажир стверджувала, що водій під час їзди поранив себе ножем в шию. Але характер і кількість пошкоджень на тілі чоловіка не свідчили про самогубство.

“Як було встановлено, під час руху в автомобілі між жінкою та її співмешканцем стався конфлікт, під час якого зловмисниця ножем нанесла чоловікові численні удари в шию. 27-річний водій помер за кермом, а підозрювана, щоб приховати свою причетність до злочину, всім повідомила про його самогубство”, – розповіли в поліції.

Правоохоронці допитали 28-річну пасажирку, і вона зізналася у скоєному. Дівчину затримали.

Порушено кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Четверо дітей подружжя, віком від двох до десяти, тимчасово проживають у своєї куми.

Їх збираються помістити в дитячий будинок, оскільки немає родича, який міг би стати законним опікуном дітей, зазначають місцеві ЗМІ • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост