Після аварії дівчина втратила чоло. Вона зламала кожну кістку на обличчі

Автомобіль летів зі швидкість 200 кілометрів за годину

Дівчина вирішила поділитися своєю історією, аби попередити інших водіїв не перевищувати швидкість, а пасажирів – не ставити ноги на панель, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Джип її хлопця вдарився об стіну, а подушка безпеки під ногами надулася.

Грін Кілі з Ірландії залишився без чола на два роки, бо лікарям довелося його видалити, оскільки від удару подробилися кістки. Тільки нещодавно дівчині зробили пластичну операцію і до неї повернувся попередній вигляд.

Зараз Грін 36 років і вона ділиться з іншими пережитим.

 «У мене нічого не було на місці чола. Моя голова запала, і я виглядала трохи дивно», – каже вона.

Грейн постраждала, коли зі своїм хлопцем поверталася додому. Була ожеледиця, але він їхав зі швидкістю 200 кілометрів за годину. В одну мить водій втратив контроль над керуванням і автомобіль врізався в бетонну стіну.

Це трапилося у 2017 році і Грейн досі боролася з результатами травм обличчя та мозку.

«Тоді мені було 22 роки і я вирішила, що мені буде зручніше, якщо мої ноги знаходитимуться на приладовій панелі. Так я робила рідко, але тоді не думала про наслідки, – зізналася вона. – Мої ноги знаходилися безпосередньо на подушці  безпеки. Я не усвідомлювала, чим це можу закінчитись! Коли джип зіткнувся зі стіною, подушки безпеки спрацювали, але оскільки на них були мої ноги, коліна врізалися в моє обличчя. Швидкість, з якою надувається подушка безпеки, означала, що  обличчя зазнало страшної сили удару»

Грейн доставили ​​до лікарні, де виявили численні переломи обличчя.

У неї також витекла певна речовина з мозку, що вимагало лікування нейрохірургом.

Незважаючи на те, що операція пройшла успішно, через рік Грейн повернувся до лікарні з подальшими ускладненнями. Лікарі були змушені видалити чоло і встановити спеціальний італійський керамічний імплантат.

«Мені досі не подобається дивитись на себе в дзеркало, – зізнається Грін. –  Я не в захваті від свого обличчя, результати аварії досі впливають на моє життя. Та тішу себе тим, що могло бути гірше, я могла взагалі померти!  Мене часто болить голова і мені важко на чомусь зосередитись. Я б не хотіла, щоб хтось пережив те, що зі мною довелося пережити моїм рідним».

Утім, незважаючи на травми, Грейн одужує і почувається все краще • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост