АНОНС. Закарпатка покохала на 47 років молодшого за себе хлопця і зібралася за нього заміж

Ліза вибирала весільну сукню та обручки, бо в коханого грошей не було

• Романа найбільше цікавила квартира в Ужгороді і гроші нібито на музику

• Донька закоханої жінки швидко вивела афериста на чисту воду

68-річна закарпатка Ліза через Інтернет познайомилася з 21-річним хлопцем. Пара почала зустрічатись і незабаром Роман перебрався жити до своєї коханої. Жінка розповіла газеті «ЯСНО свою історію, аби застерегти інших від шахраїв у соціальних мережах, бо каже, що їх там неймовірно багато.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Старша донька щось запідозрила недобре

 Зустрічалися Ліза з Романом таємно. Жінка не хотіла, аби про хлопця дізналися дві її доньки. адже її коханий був молодшим за їхніх дітей, її  онуків. Це робило її стосунки ще більш емоційними.

«Я завжди відчувала адреналін, – наголошує вона. – Боялася, що нас хтось засіче. Рому це влаштовувало і він теж не запрошував мене нікуди. Тоді я не знала чому. Якось одного разу він заговорив про  мою квартиру, питав чи вона на мене оформлена, чи на дітей. Я не знала, чому це його так цікавило. Коли я сказала, що своїм дочкам побудувала будинки, він аж розцвів. Певно в його голові роїлися вже якісь плани. У мене ж квартира велика, чотирикімнатна і прямо у центрі Ужгорода. Та хто тоді міг на це подумати! Через кілька днів Роман запропонував мені вийти за нього заміж. Я сказала «Ні!». Мені було страшно зізнаватись про все близьким. Але потім він кілька разів повторив пропозицію і я погодилась. Це ж моє життя і я його можу прожити так, як мені хочеться. Розповіла про хлопця донькам і вони звістку зустріли досить добре, лише просили пересвідчитись, чи він бува не аферист. Я була переконана, що Роман чесна людина і повністю йому довіряла. Я вже пішла вибирати собі весільну сукню та обручки, бо у коханого грошей не було навіть на персні. Подругам поки вирішила нічого не казати. Ламала голову над тим, де робити весілля, яке, кого запросити. І ще… дуже боялася реакції його батьків, адже хлопцеві всього 21 рік».

Пара вибрала дату для весілля і Роман перебрався жити до Лізи. Усе йшло добре, але Світлану, старшу доньку жінки щось насторожувало у хлопцеві.

«Света коли його вперше побачила, аж здригнулася. Вона ніби впізнала його, але нічого не сказала, продовжила оповідку Ліза. – Думаю, вона щось знала, десь його бачила раніше, або про щось здогадалась. Я ж була настільки осліплена коханням, що просто літала у хмарах» • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост