Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 15 – 21 березня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

Зорі пророкують дуже продуктивний та вдалий тиждень для представників цього знаку. Фортуна буде на вашому боці, достатньо лише не впускати моменти та можливості. Також радимо скласти детальний список справ, які давно були заплановані та які потрібно зробити зараз. Це допоможе ефективно розподілити час та закрити всі “хвости”. Багато посміхайтесь та діліться настроєм з близькими.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень буде насиченим, однак не варто розслаблятись, адже попереду чимало успішних справ. Правильно розплануйте свій час, щоб не лише працювати, а й відпочивати. Оточення допоможе триматись у тонусі, тому не зважайте на дрібниці, а насолоджуйтесь позитивними моментами.

БЛИЗНЮКИ

У Близнюків настав період, коли пора зосередитись та взяти себе у руки. Ваша незграбність та розгубленість зараз можуть погіршити ситуацію, тому краще уважніше ставитись до всього, що відбувається навколо вас. Зовсім скоро удача знову до вас повернеться.

РАК

Для Раків тиждень буде сповнений любові та пристрастей. Якщо вас щось турбує, то краще розставити всі крапки над “і” безпосередньо з об’єктом закоханості, а не будувати в голові сюжети для бестселерів. Насправді, все значно краще, аніж вам здається.

ЛЕВ

Леви обожнюють спонтанні рішення, однак цього тижня краще кілька разів все обдумати та обговорити, аніж стрибати з головою у свої мрії. Хоч вам і хочеться глобальніших змін, але до всього потрібен холодний розум. Не засмучуйтесь через дрібниці і бережіть гарний настрій.

ДІВА

Зорі радять Дівам приділити цього тижня найбільше уваги собі. Дозвольте розслабитись та попіклуйтесь про власне здоров’я. Незначна перерва допоможе вам повернутись до чудового самопочуття та підкорювати нові вершини.  Раптові зустрічі будуть значно вагомішими, ніж може здаватися. Як серед десяток знайомств розпізнати саме те, – запитаєте ви? Все дуже просто: дивіться в очі, вони точно викажуть доленосність моменту.

ТЕРЕЗИ

Здається, терезам варто обачніше ставитись до власного бюджету. Попереду можливі незвичайні зміни, тому краще мати фінансову подушку, яка допоможе уникнути непередбачуваних ускладнень.

СКОРПІОН

Зорі попереджають Скорпіонів про те, що варто уповільнити свій рух. Саме пора відпустити ситуацію та дозволити справам йти так, як і заплановано. Представникам цього знаку краще відмовитись від поспіху, який буде невиправданим, адже це дозволить уникнути помилок та неприємностей.

СТРІЛЕЦЬ

Пріоритетом цього тижня має бути родина та власна творчість. Приділяйте увагу своїм близьким та не соромтесь проявляти власні почуття. До того ж, зорі радять спробувати щось нове, щоб проявити власний талант. Нові справи принесуть неочікувані результати.

КОЗЕРІГ

Козерогам потрібно навчитись боротись зі свою лінню. Зимова сплячка затягнулась, а весна вимагає більше руху та активності. Пора повертатись до ритмічного життя та витрачати час не лише на сон та перебування вдома. Особливих змін на любовному фронті та доленосних зустрічей березень вам не подарує. Краще проводьте більше часу з тими, кого любите та цінуєте.

ВОДОЛІЙ

Зорі радять Водоліям уважніше ставитись до свого самопочуття, щоб уникнути неприємностей зі здоров’ям. Не забувайте про вітаміни, активний спосіб життя та позитивні емоції. Попереду чимало цілей та досягнень, які вимагають максимальної енергійності. Ваш успіх, можливо, через два кроки. Але зробити ці кроки можна лише доклавши титанічної роботи над собою. У справах амурних все буде досить спокійно та стабільно.

РИБИ Новий тиждень дасть можливість максимально уважно розподілити час та скласти список справ на найближчий місяць. Не варто відкладати давно задумане, а краще розкласти все на дрібні деталі та моменти, а вже тоді втілити у житті. Правильний підхід та завдань та розподіл вільного часу дозволять не втомлюватись та рухатися вперед ще швидше.

ЗакарпатПост