Чоловік відрубав дружині голову, тіло спалив у печі, а дітям сказав, що мати поїхала у відрядження

Чоловік вбив свою дружину та спалив частини її тіла в дров’яній печі. 

За повідомленнями поліції, 48-річний Федір Крамар зізнався, що вдарив у скроню свою дружину та матір чотирьох дітей Марину Ільченко, якій було 35 років, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Потім він відрубав голову та кінцівки трупа, який тримав у своєму гаражі, і спалив їх у опалювальній печі в сімейному будинку, одночасно кажучи своїм дітям, що “їх мама від’їжджає по справах”, заявила поліція.

Шокуючий інцидент стався у селі Ставище на Київщині.

Повідомляється, що четверо дітей подружжя віком до десяти років були в будинку і не чули сварки, яка спалахнула між їхніми батьками, які на той момент знаходились у гаражі.

Під час конфлікту через  гроші Крамар вдарив Марину кулаком по скроні.

Зрозумівши, що дружина померла, чоловік вирішив позбутися тіла і приховати злочин.

Кілька наступних ночей після вбивства він спалював останки жертви в печі, повідомляють у поліції.

Потім він відрубав голову та кінцівки трупа, який тримав у своєму гаражі, і спалив їх у опалювальній печі в сімейному будинку, одночасно розповідаючи дітям, що нібито їхня мама поїхала у  справах. Правоохоронцям чоловік зізнався, що тіло тримав у величезному поліетиленовому пакеті.

Про зникнення Марини до поліції повідомила подруга Марини, оскільки протягом чотирьох днів вона не могла зв’язатися з нею  по телефону.

Поліція здійснила наліт на будинок і виявила в гаражі плями крові.

Крамар зізнався у вбивстві своєї дружини лише після того, як був загнаний у кут доказів.

 «Поліцейські знайшли у печі зуби та шматочки кістки Марини. Ми всі глибоко вражені тим, що сталося.», – розповіла Людмила, сусідка подружжя.

Сусіди підтвердили правоохоронцям, що протягом декількох днів вони відчували сморід, що горить плоттю.

«Федір непогано заробляв, займаючись ремонтом будинків. Марина завжди була з дітьми. Це була любляча і турботлива мати. Це була ідеальна сім’я», – додає Людмила.

Федора Крамара звинуватили у вбивстві та взяли під варту. Якщо його визнають винним, йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Розслідування триває • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост