33-річна жінка переїхала на інший континент, щоб жити з 19-річним хлопцем, якого знала всього 10 днів

Кохання не знає кордонів і деколи заради почуттів жінки здатні на непередбачувані вчинки. Своє щастя дехто бачить лише поруч із чоловіком, навіть нехай він на більше, ніж 10 років молодший і живе в іншій країні, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Але 33-річна Керолайн Найт  – жінка ризикована. Вона покохала 19-річного хлопця і готова була на будь-що, аби лише бути поруч із ним.

Жінка сміливо змінилахолодний Лондон на тропічні джунглі Амазонки, де вона зараз живе зі своїм коханим. Історію про неї опублікувала британська газета The Sun.

Керолайн виїхала до Перу, аби працювати там 10 днів учителем йоги безпосередньо перед карантином у березні 2020 року.

Але поклавши око на місцевого Ромуло Роке, вирішила не повертатися.

Вона змінила міське життя на хатинку на відстані 112 кілометрів, де вона пере одяг у річці, живе у дерев’яній халупці та працює на фермі, де вирощують какао.

Але Керолайн, яка раніше працювала масажистом, вважає, що життя з Ромуло не може бути солодшим ніякого міського комфорту.

Вона каже: «Коли я приїхала до Перу викладати у оздоровчому таборі, то думала, що пробуду десять днів, повернусь до Лондона і забуду про це. Але я зустріла чоловіка своєї мрії, який залишив по собі такі спогади, що я не змогла без нього жити. Незважаючи на спеку в джунглях, комах, відсутність санітарії та важку працю, прокидаючись біля нього щоранку під чарівний звук виття мавп, усі труднощі того варті. З Ромуло я почуваюся в безпеці та коханою. Між нами 14 років, але я не замислююся над цим. Минулий рік був найбільш непередбачуваним, і я ніколи не думала, що зустріну 2021 рік, живучи в тропічних лісах Амазонки».

Керолайн торік поїхала у Перу на запрошення друга, і ця поїздка вплинула на всю її долю

За її словами, табір знаходився у глибоких джунглях. Аби до нього добратися, щоденно потрібно було їхати дві години на автомобілі і ще плисти на човні. Та жінці це все видавалося романтичною пригодою.

Ромуло розповів Керолайн, як його покійний батько висадив какао-дерева на землі, що знаходиться за дві години їзди від нього, але плантація поглинули джунглі після його смерті в 2017 році.

 «Один із місцевих жителів запропонував нам кімнату біля плантації, тож ми взялися за її відродження. Ми витрачали дні на викорчовування джунглів. Це була справді важка робота, але дерева нагородили нас фруктами. У мене більше не було манікюру, нігті стали страшними, та було байдуже. Ми отримали перші замовлення, зараз доставляємо какао не лише по Перу, але й до Великобританії. Думаю, з цього ми зможемо зробити бізнес», – радіє закохана жінка.

Керолайн покладається на заощадження та допомогу своєї родини, щоб обійтися без кредитів.

«Життя тут дешеве, їжа коштує безцінь, – запевняє вона. – Переконана, у нас усе складеться чудово!»

Керолайн сподівається на майбутнє зі своєю любов’ю. Вона каже: «Дев’ятнадцятирічні британські хлопці в основному діти, але чоловіки швидко ростуть в Амазонці. Ромуло швидко вчиться і ми навчилися знаходити час на все, навіть на йогу. Ромуло прагне досліджувати світ, і я не можу дочекатися, щоб привезти його додому до Великобританії, щоб зустрітися з друзями та родиною» • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост