68-річна жінка закохалася у 21-річного хлопця і дала йому 180 тисяч гривень

• Жінка через Інтернет познайомилася з милим молодим хлопцем

• Ліза розквітла від кохання, бо більше 30 років не мала стосунків

• Різниця у віці в 47 років закарпатку не зупиняла

Жінка планувала вийти заміж за хлопця, бо просто втратила голову від молодого красеня, який використовував її для того, щоб мати з чого водити у кафе дівчат. Вона запевняє, що її коханець був неперевершеним і час, проведений з ним, був найкращим у її житті. Вона божеволіла від щастя і вперто не помічала того, що виходити нікуди в люди молодик із нею не хотів. Закарпатка вирішила поділитися своєю історією з газетою ЯСНО, аби не дати себе ошукати іншим жінкам, лише імена в цій історії попросила замінити.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Солодкий хлопчик завалив жінку романтичними повідомленнями

68-річна Ліза познайомилася з Романом  у соціальній мережі. Хлопець попросився в друзі, почав вподобувати її фото, потім писати їй. Вона не знала, що в Інтернеті орудує багато шахраїв.

Жінка гарно виглядає, доглядає за собою, має свій бізнес у  сфері краси, постійно робить собі косметичні процедури, загалом виглядає молодше за свій вік і цим дуже пишається. Вона струнка, займається спортом, правильно харчується і дуже енергійна. Тому щиро повірила в те, що молодший за неї на цілих 47 років хлопчина, виявив до неї знаки уваги за покликом серця.

«Він писав такі гарні слова, було приємно читати. Називав мене маленькою, своєю зіркою, ранковим промінчиком сонця, – каже Ліза. – це мене дуже розчулювало, тим більше. що я забула, що таке чоловіча увага. Май чоловік помер ще 30 років тому. Після його смерті у мене було кілька короткочасних романів, але жодних серйозних стосунків.  Я в цього хлопця закохалася одразу після декількох повідомлень!»

У Лізи є кілька поруг – її ровесниць, які зустрічаються з чоловіками, бо так само або овдовіли, або розлучилися і жінка завжди вважала, що в її віці стосунки вже не можливі і глузувала зі своїх знайомих, які її переконували, що від напливу почуттів вони почали розквітати. Ліза від кохання також дуже змінилась.

«Я вже давно не думала про любов, навіть не вірила в неї. Заміж я виходила дуже рано, у 18 років. З роками думала. що то просто було юнацьке бажання вирватись із-під батьківської опіки. утім із Михайлом ми жили добре, душа в душу, ніколи не сварилися, – переконує вона. – Єдине, якоїсь пристрасті. яку показують у фільмах, між нами ніколи не було. Я думала, що це вигадка письменників. але з Романом я пізнала саме такі шалені почуття. У мене кипіла кров у венах і зносило дах, усі думки були довкола цього хлопця».

• Як відбулося знайомство хлопця з рідними Лізи?

• Що трапилось після його пропозиції одружитися?

• Як донька закарпатки викрила лихі наміри Романа?

Продовження цієї неймовірно захоплюючої історії, а також те, що відбулося після з’ясування справжніх причин стосунків цієї пари читай у свіжому номері газети «ЯСНО» • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост