За те, що викидав будівельне сміття, закарпатець сплатить штраф

Днями до Управління муніципальної інспекції звернувся староста села Нове Давидково Мукачівської ОТГ з скаргою на те, що житель села складує будівельні відходи на території села.

Інспектори групи швидкого реагування разом з поліцейськими офіцером громади здійснили негайний виїзд на місце. Оглянувши місце правопорушення, інспекторами разом з офіцером було виявлено правопорушника та зафіксовано факт вчинення правопорушення громадянином. Свою вину правопорушник визнав. Інспектори склали відповідні адміністративні матеріали. Тепер порушнику не вдасться уникнути відповідальності. Таким чином, саме фіксуванням адміністративних правопорушень матеріалами та регулярними патрулюваннями, інспекторам вдасться контролювати дотримання правил благоустрою на всій території Мукачівської територіальної громади.

Повідомляємо, адміністративне стягнення згідно складених матеріалів може бути до 1360 гривень. Тож закликаємо всіх дотримуватись встановлених норм та правил, за для уникнення адміністративної відповідальності, повідомляє Управління муніципальної інспекції Мукачева.

ЗакарпатПост