Чоловіка побили до смерті бейсбольною битою на очах у дружини та дитини після того, як він неправильно припаркувався

Чоловіка  побили до смерті бейсбольною битою на очах у дружини та дитини через  нібито неправильно припаркований автомобіль, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Інцидент стався через кілька місяців після того, як він переїхав до маленького села зі своєю 30-річною дружиною Марією Кононовою та їхньою 10-місячною донькою Лілією.

Як повідомляється, на Олега Наракаяна напали троє чоловіків біля його будинку після суперечки про те, як він припаркував свою машину.

Його дружина, яка на цей момент була вдома з дочкою, почувши галас, прибігла на місце події. 

Згадуючи жахливий епізод, вона сказала місцевим ЗМІ: «Я почула шум і вийшла на вулицю. Олег лежав на землі. Кров текла з рота. Біля нього стояв чоловік у синій куртці і тримав у руці бейсбольну биту.  Я закричала.  Він проігнорував мене і кілька разів вдарив Олега по голові. Я чула, як череп його тріскається як кавун. Тоді зловмисник втік разом з іншим чоловіком, який чекав поруч».

Кононова зателефонувала в екстрену службу і чекала на допомогу біля свого чоловіка, що стікав кров’ю, тримаючи на руках дитину.

«Я спостерігала, як мій чоловік, моя найближча людина, яку я любила і досі люблю, лежав на землі і захлинався власною кров’ю», – сказала вона.

Нарахаян помер від важких травм голови дорогою до лікарні.

Правоохоронці заарештували підозрюваних 46-річного Віктора Кужильного та його 24-річного сина Миколу, які нібито завдали жертві смертельних травм.

Також був заарештований їхній 24-річний друг, якого впізнали, на ім’я Василь, який чекав їх на місці події у своєму автомобілі.

Всіх трьох підозрюваних помістили під варту до закінчення розслідування, яке триває.

Усім загрожує до 15 років тюрми, якщо їх визнають винними у вбивстві.

Місцеві жителі шоковані жорстокістю інциденту. 

«Я багато чого бачив у своєму житті, але ніколи не ставав свідком такого дикунства», – сказав сільський голова Василь Поліщук • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост