Лікарі видалили закривавлену 19-сантиметрову зубну щітку зі шлунку чоловіка за хвилину до смерті

Пацієнт каже, що з ним трапився нещасний випадок,  який мало не коштував йому життя. Лікарі витягли зі шлунку чоловіка 19-сантиметриву  зубну щітку, залиту кров’ю, зі шматочками їжі після того, як проковтнув її під час чищення зубів, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Неймовірні знімки показують стоматологічний інструмент через кілька секунд після того, як хірурги витягли його на операційний стіл.

Чоловік  намагався дістати до горла, коли щітка зісковзнула і опинилася в животі. Примітно, що його не боліло, але він потрапив до лікарні, вважаючи, що було б краще видалити щітку. Приголомшені лікарі негайно відвезли його до спеціалізованої клініки, побоюючись, що в будь-яку хвилину нещастя може стати фатальним.

Спочатку лор провів пацієнту езофагоскопію, але зубної щітки не вдалося знайти в стравоході – м’язовій трубі, що з’єднує горло зі шлунком. Тоді йому зробили рентген, дослідили живіт. Оскільки зубну щітку не вдалося виявити на рентгені,  чоловіку провели  лапаротомію (розріз у області живота) під загальним наркозом. Після 35-хвилинної операції пацієнта зашили. Щітка була у шлунку.

Вже наступного дня чоловік  почав приймати рідину через рот і відновився. Наразі його виписали і з ним усе добре • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост