Батько, який неодноразово ґвалтував своїх дочок, 13 і 15 років, каже, що мріяв про це десятиліття

Чоловік на ім’я Микола збезчестив своїх 13-ти та 16-річних дітей у Одесі.

Після років жорстокого поводження його молодша дочка нарешті розповіла про свої страждання другові, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Це змусило Миколу зробити свою перекручену версію зізнання дружині.

Потім вона заявила поліції: «Він сказав: «Я знав, що коли я одружуся і в мене народиться дочка, я буду чекати, поки вона виросте, і буду першим, хто її зґвалтує. За його словами, він чекав 10 років, поки цей момент настане.

Микола роками змушував мовчати дівчат, кажучи їм «це наш маленький секрет», і погрожуючи заподіяти біль, якщо вони комусь зізнаються.

Його старша дочка розповіла поліції: «Мені було 16 років, коли він це зробив вперше. Він попросив нікому не говорити, кажучи, що це наша маленька таємниця».

Потім чоловік вирішив зґвалтувати свою молодшу доньку два роки тому, коли їй щойно виповнилося 13.

Спочатку він переконав дівчат, що те, що з ними відбувається, є нормальним. Пізніше, коли його доньки зрозуміли, що відбувається, і почали чинити опір, він відмовився зупинятися.

Старша дочка, яка двічі намагалася покінчити життя самогубством внаслідок випробувань, запевнила поліціантів: «Він регулярно збивав мене і погрожував вбити й мене, і мою сестру, і маму, якщо  чинитиму опір або буду комусь говорити. Він сказав, що саме я буду винною у смерті своєї родини».

Правда з’явилася буквально цими днями, коли молодша дівчина розкрила жахливі подробиці своїй подрузі, а її батьки розповіли правоохоронцям.

Мати запевнила, що не знала, що відбувається в її родині.

Вона додала: «Мені боляче, що доньки боялись мені все сказати».

Зараз ґвалтівнику загрожує до 15 років в’язниці, якщо його засудять за зґвалтування. Підозрюваного помістили під варту. Триває низка судово-медичних експертиз • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост