Спочатку кота приспали, а потім йому зробили татуювання

Фанатик фітнесу Олена Іваницька, чернігівка, вирішила нанести на татуювання на груди свого  вихованця кота-сфінкса зображення Крилатого Анубіса – єгипетського Бога, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

 Коли все було готово, жінка похизувалася фото у соцмережі. Та замість схвалення на неї посипався справедливий шквал негативних відгуків.

Татуювання кішці жінка нанесла ще у 2017 році і вона показала навіть сам процес нанесення малюнку.

Олена запевняє, що кішка не страждала, бо була під наркозом, коли  художник з татуювання виконував роботу.  Вона навіть запевнила, що її лисий кіт має власну сторінку в Instagram, їсть свіжі устриці і веде краще життя, ніж ті невдоволені люди, які звинуватили її у жорстокому поводженні з твариною.

«Життя цього кота краще за ваше. Можливо, для вас це пекло, але він почувається чудово. Його не кастрували і ніколи не будуть, це було б справжньою жорстокістю, – пихато наголошує Олена. –  Я проконсультувався з ветеринаром перед тим, як зробити йому татуювання, і він був присутній, поки робили татуювання, тому все було під контролем!  До кота ставляться з любов’ю і турботою, він дуже розумний і насолоджується своїм щасливим життям. Татуювання було зроблено на верхньому шарі шкіри, на глибину лише 1-2 міліметри, він не відчував болю. Відразу після процедури він поводився нормально».

Та опублікувавши ще одне фото нещодавно, Олена знову обурила Інтернет.

Жінку знову звинуватили у знущанні над котом Яшею і тепер просять видалити татуювання за допомогою фахівця. Саму ж господиню називають хворою на голову і просять зоозахисників забрати від неї кота.

Варто зазначити, що татуювання не є здоровим ні для людей, ні для тварин • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост