Дівчина не уявляла, що вагітна, поки не народила у стоматологічному кріслі

Деколи жінки навіть не підозрюють про те, що вагітні. Це рідкість, але у світі таких випадків чимало.

От  і ця дівчина була шокована, коли в кабінеті у стоматолога почала народжувати дитину. Дивно, але живіть у неї не ріс, місячні не припинялися. А ще… після пологів їй вручили рахунок за прибирання, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Голландка Джессіка Альдерінг щойно відвезла сина в школу, коли відчула колючі болі в животі.

23-річна дівчина припустила, що біль був від падіння, адже нещодавно вона послизнулася під час ожеледиці і травмувалася.

«Було слизько, і я впала», – розповіла вона 7News .

На щастя, поліціант, що проходив повз, побачив її, як вона корчилася від сильного болю  і кинувся допомагати. Він відвів дівчину в сусідню стоматологічну клініку, де вона за лічені хвилини народила хлопчика.

«Все сталося так швидко, що я ледве встигла сісти в крісло стоматолога», – зізналася Джессіка.

39-річний лікар-стоматолог Ван Дюрен сказав, що пологи були настільки інтенсивними, що він ледве встиг надіти рукавички, щоб дістати дитину.  Але під час пологів пуповина перервалась, і співробітники клініки зрозуміли, що дитина не дихає і не видає жодного звуку. Ван Дюрен несамовито почав масажувати грудну клітку малюка, і, на щастя, він зробив перший вдих та заплакав.  За лічені хвилини з’явилася швидка допомога, яка відвезла Джессіку та її новонародженого, якого вона назвала Германом, до лікарні.

Медики виявили, що у Германа недорозвинена легеня, адже він з’явився на світ на 10 тижнів раніше терміну, але, як повідомляється, він добре почувається після проведення часу в інкубаторі. А згодом Джессіку приголомшило те, що  вона отримала рахунок від стоматолога за прибирання кімнати, в якій вона народжувала, мовляв за те, що вона була сильно забруднена  і її довелося обробляти спеціальною речовиною. Рахунок на суму 211,75 євро дівчина знайшла біля порогу свого будинку

«Дивно, що вони взагалі наважилися надіслати мені рахунок. Тоді поліцейський зайшов до них, щоб запитати, чи можу я там народжувати. Сама я туди не просилася», – запевнила вона.

За словами Джессіки, її страховка не покриє витрат, але стоматолог також заявив, що його компанія також не буде платити. Зрештою поліцейські допомогли їй організувати збір коштів для покриття рахунку. І Джессіка неймовірно вдячна їм, адже вони допомогли їй аж двічі – і в народженні сина, і у зборі коштів на прибирання клініки • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост