29-річна жінка народила трійню і померла в лікарні

У мами шести дітей почалася кровотеча через два дні після народження трійні в лікарні.

26-річна Каміла Кассіміро да Консейкао, яка народила трьох здорових дітей, була доставлена ​​в реанімацію після того, як у неї почалися проблеми з самопочуттям, пише газета ЯСНО.

У своїй рідній Бразилії вона потрапила в заголовки новин, тому що трійня з’явилася на світ після двох попередніх вагітностей, які закінчилися тим, що у неї спочатку народилася одна дитина, а потім двійнята.

Вона була зображена з новонародженими Віторією, Брено та Валентиною після кесаревого розтину ​​і виглядала щасливою.

Але радість тривала недовго. Незабаром у жінки почалася кровотеча і вона потрапила до реанімації у важкому стані.

Трагічно, що лікарня підтвердила факт її смерті.

У заяві йдеться: «Каміла народила трійню шляхом кесаревого розтину, що спричинило проблеми з її здоров’ям. Відразу після пологів вона перенесла ускладнення, що вимагало подальшої невідкладної операції. Через тяжкість справи пацієнтка була переведена до реанімаційного відділення, де її стан погіршився і, на жаль, закінчився смертю. Ми солідарні з горем сім’ї і готові її підтримати».

Трійню, народжену після 36 тижнів, навіть не потрібно було доставляти до відділення для передчасно народжених недоношених малюків, як це звичайно буває при багатоплідних пологах. Діти здорові і з ними все добре.

Відомо, що у медичному закладі через смерть породіллі  триває внутрішнє розслідування. Батько дітей досі ситуацію не прокоментував • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост