Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №11

Карантин підриває здоров’я та руйнує сім’ї

Коронавірус поділив життя закарпатців на до карантину та під час. Поки що «після» ми все ще не можемо сказати. Деякі фірми досі продовжують дистанційно обслуговувати клієнтів та виконувати роботу.

Комусь така праця подобається. А хтось категорично проти. Утім так не лише у нас, але і в Європі та Америці. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Ці наркотики ви вживаєте щодня

Що треба робити, аби бути здоровим? Які продукти варто виключити з раціону? Що краще їсти і від чого краще відмовитись? Багато хто хоча б раз у житті задавав собі такі питання. І газета ЯСНО допоможе вам розібратись, чому деякі з тих продуктів, які більшість із нас вживає щоденно, відбирають у людей здоров’я, енергію та сили. Детально про це у газеті ЯСНО.

Народжувати у в’язниці було страшно  

 Жила із вбивцями, годинами кровоточила, її прив’язали  до ліжка

Жінка розповіла про те, що народжувати доньку їй довелося у нелюдських умовах. Після пологів у неї залишилися посттравматичні розлади, але вона з усім цим впоралась.

Джессіка Кент приймала таблетки  метамфетаміну, коли зрозуміла, що вагітна, перебуваючи під вартою за звинуваченням у вживанні та розповсюдженні наркотиків.

Згодом її засудили і вона відбула 2,5 роки покарання. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Про безсмертя, рецепт щастя і таємниці нашої шкіри

Саме шкіра боронить внутрішній світ від зовнішнього. Тож нині поговоримо про неї. І на деякі з питань “Українська правда” попросила відповісти доктора медичних наук, завідувача кафедри дерматовенерології Ужгородського національного університету Юрія Андрашка.

Чому саме його? Тому, що медичне співтовариство вважає 55-річного професора Андрашка одним з найкращих у цій галузі і відносить його до європейської дерматологічної еліти. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

9 дорослих із трьома малими дітьми 11 років живуть у халупі без світла

Родина Статкевич проживає у крихітній  хаті-халупі без підлоги, з забитими дошками вікнами, з дверима, які підпираються ломом. 11 років у сім’ї немає світла. Там живуть 12 людей, у тому числі – неповнолітні маленькі діти. Стеля протікає, всюди брудно, замість туалету тазик, замість ванни – також, тільки більший. Холодильника немає. Більше того, діти до школи тут не ходили поколіннями. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка щиро вірила, що помре, але дзвінок змінив її життя

Сара Джейн Робінсон втратила будь-яку надію після того, як діабет знищив її нирки. Тож коли жінці зателефонували, кілька хвилин розмови змінили все на світі.  Більше – у газеті ЯСНО.

Вчені назвали причини частіше їсти банани

Вчені з’ясували, що, крім приємного смаку і аромату, банан має безліч корисних властивостей для здоров’я. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

М’ясоїди частіше страждають від діабету, хвороб серця та інших хронічних захворювань

Виявилося, що м’ясоїди частіше страждають від хронічних захворювань, ніж ті, хто уникає або рідко вживає продукти тваринного походження. Найчастіше любителі м’яса стикаються з діабетом, серцевими захворюваннями і пневмонією. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Перець чилі вважають ключем до довголіття

Американська кардіологічна Асоціація виявила, що у людей, в раціоні яких був перець чилі, ризик смерті від серцево-судинних захворювань або раку значно знижувався. На думку вчених, це ще раз доводить, що дієтичні фактори можуть відігравати важливу роль у загальному стані здоров’я, який впливає на довголіття. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Вбила недоношених: мати сімох дітей позбулася двійнят і заховала тіла в сараї

Просто не вкладається в голову, як таке можна зробити! І це жінка, мати! Утім матір’ю її навряд чи можна взагалі назвати.

31-річна багатодітна молодиця мала незаплановану вагітність. Скоріш за все, саме такими були більшість її вагітностей. Утім іншим дітям вона хоча б дала шанс на життя. А з двійнятами вчинила інакше. Вона сама викликала в себе штучні пологи, аби позбутися немовлят, а потім сховала їхні тіла у господарській будівлі. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Матір другокласника побила вчительку і завучку школи  

Нетвереза жінка прийшла забрати дитину зі школи, а вчителі їй не дозволили.

У Маріуполі п’яна матір школяра вчинила бійку у школі. Вона накинулася з кулаками на завуча та директора школи. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

37-річний закарпатець через ревнощі убив співмешканку і забарикадувався з тілом у будинку

• Чоловік задушив жінку та три дні тримав її біля себе

• У сусідній кімнаті перебував спільний 4-річний син

• Між 38-річною померлою та її 37-річним співмешканцем сварка виникла на ґрунті ревнощів

Про цей злочин говорила вся Мукачівщина. Стався він ще у 2019 році, утім суд виніс вирок вбивці лише днями. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Посварилася з дочкою, бо не хотіла дітей, а тепер за 7 років ще жодного разу не бачила онука

Що робити матері, коли стосунки з дочкою зруйновані і налагодити контакт не вдається? При цьому свою провину жінка визнає, але все одно помиритися з власною дитиною не може. До газети ЯСНО звернулася за карпатка Ольга Молнар. Жінка просить поради, бо хоче нарешті помиритися з донькою і побачити онука. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Колишній чоловік моєї дівчини платить їй за те, щоб вона помилася

Що робити чоловікові, коли стосунки з коханою руйнуються, адже між двома постійно з’являється  третій. Людина з минулого псує майбутнє пари і при цьому дівчина кидається між двома залицяльниками, не бажаючи втрачати жодного. До газети ЯСНО звернувся закарпатець Максим Король. Він просить поради від читачів, бо не знає, чи зможе зберегти стосунки з дівчиною. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Голодних свиней примушували їсти один одного

У минулому році Україну облетіла новина про те, що стадо голодних свиней тероризує село. Нещасних було близько сотні. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Вівчарка вважає каченя найкращим другом
Це може здатися неймиовірним, але австралійська вівчарка Ягер та каченятко Хантер – кращі друзі, що розділяють ванну, ліжко і проведення часу. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Кішка вкрала від собаки п’ятьох цуценят

Навіть не віриться, що вона з ними зробила!

Те, що трапилося між цими двома тваринами, шокувало  їхніх господарів. Виявляється, кішки здатні на непередбачувані вчинки, про які люди навіть не здогадуються.  Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Собака прилипла до асфальту, але зцілилася

Песик прилип до асфальту, був весь вкритий смолою.

Зоозахисникам поступив тривожний сигнал, що Чампі не може рухатись і лежить посеред дороги. Вони одразу примчали на місце події, але не знали як відірвати її. Якщо не відреагувати швидко, пес міг загинути. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Кішка втратила чотирьох кошенят, а через кілька днів знову стала мамою

П’яте кошеня народилося через 4 дні після загиблих братів і сестер.

Вагітну Шелбі господар вигнав на вулицю за кілька днів до пологів. Добрі люди не залишили кішку в біді і забезпечили її їжею, а новонароджених кошенят — теплими ковдрами. Коли малюки підросли, сімейство відвезли до місцевого притулку. А звідти їх забрала благодійна, яка допомогла кошенятам знайти нових господарів.  • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост