Євробляхерам дали останній шанс для розмитнення автомобілів

Власники авто на єврономерах влаштували чергову акцію протесту.

Євробляхерам” не збираються змінювати концепцію щодо умов пільгового розмитнення автомобілів під час підготовки відповідних законопроєктів до другого читання.

Про це йдеться у коментарі голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева, передає Укрінформ.

“Законопроєкти про “євробляхи” (№4643-д та №4644-д) готуються до другого читання в комітеті. Ухвалення цих документів важливе, щоб поставити крапку в цій проблемі і остаточно вирішити це питання.

Концепція, яка була прописана в ухваленому за основу законі, лишається. Ми не будемо жодним чином пом’якшувати умови і не будемо робити жорсткішими”, – зазначив парламентарій.

За словами Гетманцева, це буде останній шанс для власників автомобілів на єврономерах, які завезені до 1 січня 2021 року, їх розмитнити за пільговою ставкою.

“Більше такого не буде вже. Після цього ми будемо досить жорстко штрафувати за використання таких авто”, – сказав Гетманцев.

Варто зазначити, що вранці 18 березня “євробляхери” вчергове зібралися під парламентом, аби вимагати доступне розмитнення. Поки цей мітинг проходить спокійно, власники авто на єврономерах спілкуються з депутатами біля входу.

ЗакарпатПост