Тітка задушила племінника, роздробила на 25 частин і разом з матір’ю пішла шукати дитину

Вбила дитину за те, що дев’ятирічний хлопчик занадто голосно слухав музику

28-річна Олеся Комісарова, мама трьох дітей, зізналася у вбивстві школяра Богдана Кривка в Краснодарі, Росія

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Після вбивства дев’ятирічного хлопця вона розрізала його тіло ножем на 25 частин. Потім спробувала спалити останки у печі, пише газета ЯСНО.

Комісарова кинула інші частини тіла в 50-літровий сільськогосподарський бідон, а всередину насипала піску та відбілювача. Протягом наступних 13 місяців вона доливала суміш, щоб її не виявили.

Але вбивцю вивели на чисту воду після того, як сморід від залізної посудини став нестерпним у сильну літню спеку.

«Я повинна бути покарана, мені можуть винести повним терміном, без будь-якої поблажливості», – сказала вона в суді.

Однак під час винесення вироку пом’якшувальні фактори таки врахували. А це –  її “докори сумління” та те, що в неї троє неповнолітніх дітей. У результаті  вона потрапила до в’язниці на 13 років порівняно з максимальними 20 роками. У Комісарової двійнята віком трьох років і старша донька. Батьки жертви – родичі її чоловіка.

Востаннє хлопчика бачили у травні 2019 року, і вбивця приєдналася до пошуків разом із мамою Наталею Кривко, якій було 32 роки.

«Перебуваючи в її будинку, хлопець голосно слухав музику, яка могла розбудити сплячих дітей жінки», – йдеться в повідомленні Російського слідчого комітету.

Між ними сталася сварка, під час якої зловмисниця задушила хлопця.

Згодом вона приховала сліди злочину.

Комісарова зізналася поліцейським, що, після того, як вона задушила хлопчика, він скотився з дивану. Використовуючи манекен для демонстрації, розповіла: «Він лежав так. Він був синюватим, не дихав. Я зрозуміла, що він мертвий, взяла його під пахви і потягнула у ванну . Там розчленувала його, перш ніж утилізувати частини тіла в сараї».

Комісарова також долала, що приховала смартфон та портативну колонку племінника.

Були побоювання, що Богдана виклали і його оголосили у федеральний розшук.  Та затримання шокувало місцевих жителів.

 «Ми підозрювали кого завгодно, тільки не її, – сказала сусідка Ірина. –  Коли дитина зникла, вона була з батьками і допомагала в пошуках.  Вона ходила до ворожок з його матір’ю і підтримувала її. Вона навіть пройшла тест на детектор брехні, щоб сказати, що вона чиста, та, як бачимо, все дуже страшно».

Вироком суду багато людей не вдоволені. Вони хотіли для вбивці дитини максимального терміну покарання • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост