Чоловік зіштовхнув вагітну дружину зі скелі, щоб отримати страховку

Чоловік скинув свою вагітну дружину зі скелі після того, як позував разом з нею для селфі. Він спробував отримати страховку у зв’язку з її смертю, та не вдалося, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

40-річного Хакана Айсала заарештували за вбивство своєї 32-річної дружини Семри Айсал та їхньої ненародженої дитини під час відпочинку. Подія трапилася у Туреччині.

Відомо, що Айсал зіштовхнув свою дружину з 1000-метрової скелі, щоб вона загинула і він міг отримати страховку, яку уклав на її життя.

У прокуратурі кажуть, що нещасний випадок насправді був навмисним убивством, а мотивом стало нажиття на страховці, яку чоловік  раніше оформив.

В обвинувальному висновку зазначено, що він планував убивство, щоб отримати 1 603 718 гривень.

Саме це єдиною причиною того, що пара три години провела на вершині скелі. Чоловік хотів переконатися, що нікого поруч немає і свідків не буде.

Як тільки ж він зрозумів, що вони одні, навмисно скинув дружину зі скелі.

В обвинувальному висновку також зазначено, що незабаром Айсал вимагав страхові виплати, але його запит відхилили під час оприлюднення новин про розслідування.

У відеоінтерв’ю суд заслухав брата потерпілої Наіма Йолку, який сказав: «Коли ми поїхали до Інституту судової медицини за тілом, Хакан сидів у машині. Ми з моєю сім’єю були спустошені, але Хакан навіть не здавався сумним. Моя сестра завжди була проти позик. Однак після смерті ми дізналися, що вона мала три позики, взяті Хаканом від її імені»

На суді Айсала запитали про особисте страхування від нещасного випадку, адже в угоді йшлося, що він стає спадкоємцем дружини у випадку, якщо вона загине.

На що він відповів: «Я мало вивчав поліс. Банкір оформляв документи. Я просто приніс його дружині, щоб отримати підпис. Я не знав, що є така стаття».

Він заперечив відповідальність за її смерть, заявивши: «Після фотографування жінка поклала телефон у сумку. Пізніше вона попросила мене дати їй телефон. Я встав, а потім почув, як вона кричала позаду мене, коли я відійшов на декілька кроків, щоб дістати телефон з її сумки. Коли повернувся назад, її там не було. Я не штовхав дружину».

Розслідування триває, а чоловікові світить серйозний тюремний строк • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост