Жінка 16 років була вагітною, народила 22 дітей

Діти благають більше не народжувати, бо немає місця у будинку

Жінка витратила більше 40 мільйонів гривень на виховання 22 дітей і була вагітною 16 з половиною років. Її найкоротші пологи тривали 45 хвилин, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Коли у неї була вже 21 дитина, думала, що більше не народжуватиме, але раптом почула у собі нове серцебиття. Згодом у неї народилася чарівна донечка і вона дуже рада, що Бог послав її у родину.

45-річна Сью Редфорд разом з чоловіком Ноелем живе у Великобританії. Про неї написала газета The Sun. У родині 11 дівчат і 11 хлопчиків.

Ось що розповіла Сью про свою 12-ту вагітність:

«перше сканування було дуже захоплюючим. Той момент, коли ти бачиш, як маленьке серцебиття мерехтить. Це чарівно. І неважливо, була у вас одна вагітність чи 22»

Описуючи пологи, жінка зазначила, що найменше вони тривали 45 хвилин, найдовше – 36 годин,

«Так багато людей завжди запитують, чи наступні пологи стають леглими. Ні! Вони завжди непередбачувані», – наголошує вона.

22 донька Харді у сім’ї народилася у квітні 2020 року.

Ноель каже, що на виховання дітей він витратив уже більше мільйона фунтів стерлінгів, а це – більше 40 мільйонів гривень.

«Я намагаюся не думати занадто багато про те, що скільки коштує. Що б я міг мати замість цього? Гарний автомобіль. Для чого?» – наголошує він.

Тим часом Сью пожартувала: «Ми могли б жити в особняку!»

Натомість пара не бере на дітей грошей від держави, забезпечує дітей сама, має хлібопекарнею і не покладається на пільги. Будинок у родини на 10 кімнат, але площі все одно не вистачає.

13-річний Джош, вперше побачивши  свою сестричку, сказав батькам, що сподівається, що його вони дотримаються свого слова і більше не матимуть дітей.

Він пожартував: «Я відчуваю, що в нас закінчуються кімнати в будинку».

Оскільки 18 дітей все ще живуть вдома, Ноель багато працює, щоб забезпечити свою величезну сім’ю. Його бізнес із виробництва пирогів дає непогані прибутки.

«Треба приблизно 30 000 фунтів стерлінгів (більше мільйона гривень), щоб утримати будинок і нагодувати всіх. Отже, ми маємо продати багато пирогів!, – каже Ноель.

А Сью додає: «Якби я могла сказати одну річ, яка насправді зводить мене з глузду, це пральня. Протягом дня я можу робити чотири-п’ять завантажень. Це ніколи не закінчується. Мати 22 дітей – дуже велика відповідальність».

Хоча Ноель був змушений закрити пиріг на початку карантину, його старша дочка Хлоя запропонувала зробити бізнес в Інтернеті – і з тих пір продажі зросли більш ніж удвічі.

Сью, яка працює повний робочий день, мусить порадитися з усіма дітьми. Крім того, щодня потрібно прибирати в будинку та чистити речі, які весь час забруднюються.

Аби хоч трохи полегшити життя дружині, Ноель нещодавно купив їй пральну машину на 18 кілограмів. Це – агрегат промислового розміру, але в родині – дуже потрібна річ • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост