Я зустрів чудову жінку в Інтернеті, але вона постійно просить мене переслати їй гроші

Що робити чоловікові, коли жінка його використовує, а він відчуває, що закохався у неї? До газети ЯСНО звернувся закарпатець Петро Молнар. Чоловік просить поради, бо каже, що його серце розривається від болю.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Мені 57 років. Я вдівець. Протягом тривалого часу у моєму житті не було жінок взагалі. Нещодавно ж познайомився в Інтернеті з дуже симпатичною молодою жінкою.  Їй 28 років. Вона розлучена. Одна виховує шестирічну доньку. Аліса працює продавчинею в магазині, заробляє мало і я розумію, що коштів на все їй точно не вистачає. Ми переписувалися три місяці, перш ніж зустрітись. Зустріч була дуже пристрасною і емоційною. Мені з нею дуже добре, вона просто неймовірна. Я навіть запропонував Алісі одружитись, та вона каже, що більше заміж не піде ніколи… запропонувала вільні стосунки і зустрічі у вигідний для обох нас час. На жаль, вони проходять у нас дуже рідко. Більше часу ми й далі спілкуємося в Інтернеті… але є мені так хочеться її більше бачити, обнімати, відчувати її дотики. Та є одна річ, яка мене досить насторожує. Аліса постійно просить від мене гроші. То дитина захворіла, то телефон зламався, то пральна машина вийшла з ладу, то кран у ванній протікає, то двері поламалися. Я чим можу, допомагаю їй. Але ж сам небагатий. Коли ж кажу, що не можу допомогти, вона ображається і надовго зникає.

Мені почало здаватися, що вона зі мною тільки заради фінансової вигоди. Порадьте, будь ласка, що робити. Чи варто продовжувати ці стосунки, чи в них немає майбутнього? • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост