Євген Кошовий перетворився на соліста закарпатського гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ в челенджі #refaceБО

Днями гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ спільно з українським додатком Reface запустили челендж #refaceБО під пісню “Буду з тобою”.

Reface – це один з найпопулярніших українських додатків, що змінює обличчя на коротких відео. Додаток вже оцінили мільйони прихильників, серед них і голлівудські артисти. За підсумками 2020 року Reface увійшов до списку кращих додатків світу, повідомляє ТСН.

За перші дні челенджу відео на пісню “Буду з тобою” посіло перші місця у вкладенні “Популярне” в Україні. За 5 днів розміщення більше ніж 7000 користувачів змінили своє обличчя на обличчя головного героя кліпу. З них 35% поділилися відео в Мережі.

Челендж БЕZ ОБМЕЖЕНЬ_1
Денис Жупнік

Охочі можуть відчути себе справжньою рок-зіркою та стати героєм кліпу “Буду з тобою”, замінивши обличчя лідера гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ на своє. До челенджу #refaceБО приєдналися тисячі прихильників гурту, також поділилися своїм фановим відео селебріті, серед них: Євген Кошовий, ХАС, Андрій Чорновол, Слава Дьомін, Денис Жупнік та інші.

Челендж БЕZ ОБМЕЖЕНЬ_3
Євген Кошовий

Перш за все, хочу сказати велике дякую всім, хто не побоявся і  взяв участь у нашому фан-челенджі спільно з Reface. Нашою метою було подарувати вам позитивний настрій, і нам це вдалося, адже ви були надзвичайно активними! Челендж триває далі. Отже, давайте підтримувати та популяризувати українське разом!

поділився лідер гурту Сергій Танчинець

Зауважимо, що  пісня “Буду з тобою” увійшла до збірки “Краще”, яку гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ представив 19 березня на своїх офіційних сторінках у Мережі. Від лютого триває всеукраїнський тур з програмою кращих пісень гурту за 22 роки, а також у підтримку альбому “Мільярди”.

ЗакарпатПост