На Закарпатті новий прокурор Ужгородської окружної прокуратури

Сьогодні керівник Закарпатської обласної прокуратури Дмитро Казак представив колективу Ужгородської окружної прокуратури нового очільника – Юрія Домніцького.

Привітавши його із призначенням, Дмитро Казак зазначив, що новий керівник окружної прокуратури заступає на посаду у нелегкий час і на нього покладається значна відповідальність. Юрій Домніцький подякував за висловленому йому довіру та відзначив, що готовий до результативної роботи, особливо – на пріоритетних напрямах, визначених Офісом Генерального прокурора.

Довідково: до призначення керівником окружної прокуратури Юрій Домніцький займав посаду військового прокурора Маріупольського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил, пізніше – прокурора Маріупольської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил. Загалом в органах прокуратури працює з червня 2012 року.

Нагадаємо, що 5 оновлених окружних прокуратур запрацювали на Закарпатті з 15 березня відповідно до наказу Генерального прокурора від 17.02.2021 № 40. Територією обслуговування Ужгородської окружної прокуратури є сам обласний центр та Ужгородський район. Водночас діють і два її відділи – Перечинський та Великоберезнянський, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост