Вбила недоношених: мати сімох дітей позбулася двійнят і заховала тіла в сараї

Просто не вкладається в голову, як таке можна зробити! І це жінка, мати! Утім матір’ю її навряд чи можна взагалі назвати, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

31-річна багатодітна молодиця мала незаплановану вагітність. Скоріш за все, саме такими були більшість її вагітностей. Утім іншим дітям вона хоча б дала шанс на життя. А з двійнятами вчинила інакше. Вона сама викликала в себе штучні пологи, аби позбутися немовлят, а потім сховала їхні тіла у господарській будівлі.

Про повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області. Подія сталася у Новоград-Волинському у лютому цього року.

 До поліції звернулася односельчанка жінки, яка повідомила, що та була вагітна, але потім ознаки вагітності зникли, а про дітей нічого невідомо.

Правоохоронці встановили, що 31-річна жінка, перебуваючи на 6-му місяці вагітності, вирішила позбутися дітей, викликавши в себе штучні пологи. Для цього вона вживала медичний препарат.

Жінка народила двійнят. Новонароджених вона приховала у підсобному приміщенні свого домогосподарства.

Також встановлено, що жінку ще раніше позбавлено батьківських прав стосовно сімох дітей.

Наразі проти мешканки Житомирщини відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини». За такий злочин жінка може опинитися за ґратами на п’ять років. Утім яке саме покарання на неї чекає – вирішуватиме суд. Часто за аналогічні страшні вчинки жінки відбуваються всього лише обмеженням волі, а не реальним тюремним терміном • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост