Як карантин вплинув на здоров’я закарпатців

На жаль, в Україні якихось досліджень щодо того, як психологічно та фізично наші земляки переносять локдаун та карантин,не проводилися.

Однак науковці королівського університету Великобританії кажуть, що згідно з опитуванням, проведеним у Англії, ковідна  криза вплинула на фізичне та психологічне здоров’я людей, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У багатьох почалися стреси, панічні атаки, розлади в родинах. Люди почали гірше висипатися, у них з’явилося багато страхів, яких не було ніколи раніше. Найчастіше це  переживання не за самопочуття, а за кошти і невпевненість у майбутньому.

Люди настільки застрягли в чотирьох стінах та власному маленькому світі, що їм уже навіть стає важко спілкуватися з іншими. Зникає бажання взагалі когось бачити. Велика частина користувачів Інтернету почала проводити в ньому у 3-4 рази більше часу.

Цікаво, що в цей час виконується не віддалена робота, а відбувається злив власного негативу, переважно у соцмережах. Тобто від поганого настрою однієї люди одразу можуть постраждати десятки невинних і навіть незнайомих чи малознайомих людей.

Але й це ще не все. Під час карантину дуже змінилося харчування наших земляків, і загалом тих, хто змушений працювати з домашнього офісу… чи просто вимушено залишався вдома 

• Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300

• ЯСНО – газета №1 для життя! 

ЗакарпатПост