Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 29 березня – 4 квітня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Цього тижня вам необхідно сконцентруватись на дрібних справах на роботі та по дому. Саме ці справи принесуть успіх, а от від глобальних планів краще відмовитись, великий ризик невдачі. Якщо вам надійдуть привабливі пропозиції щодо роботи, погоджуйтесь і ви можете розрахувати на суттєве фінансове надходження. У другій половині тижня не варто займатися покупкою, продажем чи будь-якими іншими махінаціями, які пов’язані із нерухомістю.

ТЕЛЕЦЬ

Цей тиждень для працьовитих Тельців буде напрочуд продуктивним. Навчання, зустрічі з новими людьми та успішно завершенні проекти – це все про вас. Тож готуйтесь до того, що часу на відпочинок буде мало, але результат буде вас тішити дуже довго. У фінансовому плані потрібно бути більш обережним. Зовсім скоро вам знадобиться значна сума грошей, тож зараз краще подумати про заощадження. щоб потім не потрапити в погане становище.

БЛИЗНЮКИ

Ваша схильність до стрімкого прийняття рішень призведе до того, що багато деталей залишаться за кадром, тому виникнуть несподівані перешкоди. Початок тижня вас порадує: ви познайомитеся з цікавими людьми, зробите захоплюючу поїздку і помиритесь з тим, з ким давно маєте конфлікт. На роботі у вас будуть кипіти справи, не виключена термінова поїздка. Наприкінці тижня очікується суттєве грошове надходження.

РАК

Цей тиждень для працьовитих Раків буде найбільш сприятливим у фінансовій сфері. До кінця тижня очікуйте суттєве грошове надходження. Також друга половина тижня сприятлива для будь-яких банківських операцій. Проте власні збереження краще не лишати на основній картці, є ризик їх втратити не по своїй вині. На роботі у вас зараз дійсно дуже напружений графік, тож згідно з прогнозом, вам варто подумати про відпочинок.

ЛЕВ

Тримайте всі свої плани при собі та не розповідайте про них людям, яким не дуже довіряєте. Адже це може принести негативні наслідки. Не виключено, що цього тижня у вас опиниться велика сума грошей – не витрачайте все одразу, а детально продумуйте кожну свою покупку.  Цей тиждень сприятливий також і для вашого здоров’я. Приділіть більше часу спорту, проводьте більше часу на свідому повітрі і ваше самопочуття покращиться в рази.

ДІВА

Обставини цього тижня будуть сильнішими за вас. Не виключені несподіванки і різка зміна ваших звичних планів. Головне в таких ситуаціях опиратися лише на власні сили, чужі поради можуть лише погіршити ситуацію. Вже в п’ятницю все ваше життя повернеться до звичного русла. У другій половині тижня доведеться пожертвувати роботою на користь сім’ї та близьким стосункам.

ТЕРЕЗИ

У першій половині тижня можливі фінансові проблеми, проте вже в четвер вдасться знайти вихід з положення. Ймовірно, ви знайдете додаткове джерело доходів. Ваші дії і вчинки будуть обмежені пропозиціями оточуючих. Деякі з цих пропозицій будуть дуже вигідні, навіть якщо ви самостійно цього з першого разу і не зрозумієте. То найкраще радитися з близькими колегами або іншими експертами.

СКОРПІОН

У вас може бути поганий настрій і внутрішнє занепокоєння. Впоратися допоможе відпочинок на природі або маленька поїздка за місто. Найбільш продуктивним цей тиждень виявиться для роботи з документацією та укладанням договорів. В тому числі, і для банківських операцій. Не виключені відрядження за кордон, переговори з новими партнерами, що в свою чергу призведе до суттєвого покращення вашого фінансового стану в майбутньому.

СТРІЛЕЦЬ

Розсудливість та терплячість дозволить вам досягнути бажаного результату на роботі. В другій половині тижня найкраще зайнятись рутинною роботою, зокрема, роботою з паперами. Якщо у вас є незакінчені проекти, то четвер та п’ятниця – найбільш сприятливі для цього дні. Прислуховуйтесь не лише до своєї інтуїції, а й до своїх снів. Підказка до вирішення проблем може критися саме в них.

КОЗЕРІГ

Нарешті у вашому житті відбудуться зміни, до яких ви так довго йшли! На тих представників знаку, які тільки почали стосунки, очікують серйозні зміни у вигляді спільного проживання з партнером. Пережити цей період вам допоможуть щирі розмови, не бійтесь ділитися власними емоціями з партнером, ви можете розраховувати на його повне розуміння. На роботі не піддавайтеся на провокації недоброзичливців.

ВОДОЛІЙ

Вам необхідно позбутися від усього зайвого в домі. Навівши порядок в квартирі, потім перегляньте свої стосунки з тими, хто вас оточує. Варто змінити свій режим праці і відпочинку. Ви зможете реалізувати усі свої ідеї та отримати за цей винагороду. До кінця тижня очікуйте грошове надходження. У другій половині тижня потрібно запланувати відпочинок. Зверніть увагу на те, що розташовано поруч із вашим містом та вирушайте в мандри.

РИБИ

Більше уваги цього тижня звертайте на потреби оточуючих, в тому числі партнерів по бізнесу і другої половинки.  Тиждень підходить для відточування майстерності, навчання і самовдосконалення. Перші результати та успіх не змусять себе довго чекати. До того ж, вам варто розглянути пропозиції щодо зміни місця роботи. Пропозиції можуть видатися дуже вигідними та привабливими • Повний гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост