Колишній чоловік моєї дівчини платить їй за те, щоб вона помилася

Що робити чоловікові, коли стосунки з коханою руйнуються, адже між двома постійно з’являється  третій. Людина з минулого псує майбутнє пари і при цьому дівчина кидається між двома залицяльниками, не бажаючи втрачати жодного. До газети ЯСНО звернувся закарпатець Максим Король. Він просить поради від читачів, бо не знає, чи зможе зберегти стосунки з дівчиною.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Мені 34 роки, моїй дівчині – 28. Вона розлучена. Її чоловікові 30. У них є спільний шестирічний син. Розлучились вони п’ять років тому і три роки ми вже живемо з нею у моїй квартирі. Дарина каже, що Юрій їй постійно зраджував і це стало причиною розриву, однак не заперечує, що досі відчуває до нього несамовиту пристрасть. Юра хороший батько. Він дуже любить сина і постійно купує йому дорогі подарунки, забезпечує усім необхідним і його, і Дашу.

У мене таких коштів немає. Він має свою фірму, а я працюю у банку. Квартиру купили мені батьки. Хоч заробляю я й непогано, та мої гроші ніщо порівняно з тим, що є у Юри.

З Дариною ми познайомились на весіллі мого друга. Ту ніч ми провели разом у всіх значеннях слова. Мені з нею дуже добре, я закохався з першого погляду. Із того часу на жодну іншу дівчину навіть не дивився. Не можу сказати, що Даша легкої поведінки. Інші чоловіки її також не цікавлять, ну… крім одного, звісно – її колишнього.

А він бабій ще той. У нього постійно купа дівчат.. і моя кохана, звісно. Він крутить жінками. Як хоче і вони його все одно люблять. Не раз навіть билися між собою за цього ужгородського Дон Жуана.

Не можу сказати, що Юра гарний, але є в ньому щось таке, що зачаровує протилежну стать. Він вміє гарно говорити, робити компліменти, підмічати у кожній щось особливе. Дарина просто німіє, коли його бачить.

А нещодавно я дізнався, що вона приходить до нього додому… сама, без сина. Я питав, навіщо, але вона довго заперечувала, хоча в мене були беззаперечні докази. Знайомий сфотографував її біля машини біля будинку Юрія і скинув мені. Коли я показав фото Даші, вона оніміла, в потім сказала, що ходить до колишнього чоловіка заробляти. Дарина переконує, що Юрій їй платить за те, щоб вона перед ним милася у ванній. Він просто за цим спостерігає і нічого не робить.

Я розумію, що гроші їй потрібні. Але щоб таким шляхом… Просто не вкладається у голову. Та й чомусь не дуже віриться в цю байку про миття і про те, що колишній чоловік її не торкається, просто милується. Не такий він візуаліст, щоб просто насолоджувався спогляданням жіночого тіла.

Я не знаю, що мені робити. Даші я більше не вірю і переконаний. Що у них із Юрієм знову роман. Думаю, вона досі кохає його, але не можу зрозуміти, чому тоді тримається і за мене…. Чому не розповість правду. Чому не піде до нього і не живе з ним. Оскільки ми мешкаємо у моїй квартирі, я не можу її вигнати, у мене немає сил сказати й, щоб забиралася до колишнього. Утім жити так також дуже важко. Я їй не можу довіряти. Переконаний, вона мені зраджує… Пробував поговорити із Юрієм, питав. Чи він ї кохає, бо якщо так. Хай живе з нею, я Дашу з миром відпущу, не триматиму зла. Та він каже, що вона йому не потрібна, що в нього прекрасне холостяцьке життя, яке його влаштовує і ще раз лізти в сімейні узи… та ще й із Дариною, не збирається. Але для чого ж тоді кличе ї до себе? І чи правда те, що він платить їй за те, що вона миється в його ванній? Юра все заперечує, а Дарина майже нічого не каже. Коли пробую поговорити, вона починає плакати. Я опинився у дуже непростій ситуації і не знаю, як із неї вибратись. Що мені робити? Порадьте, будь ласка • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост