Кішка вкрала від собаки п’ятьох цуценят. Навіть не віриться, що вона з ними зробила!

Те, що трапилося між цими двома тваринами, шокувало  їхніх господарів. Виявляється, кішки здатні на непередбачувані вчинки, про які люди навіть не здогадуються, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Кіті – була завжди була дуже милою, лагідною кішечкою. Її знали і любили всі сусіди. Олеся, її господиня  неймовірно пишалася своєю улюбленицею. Та раптом сусідка сказала жінці, що бачила, як її киця носить у зубах чорних цуценят. Малі дуже плакали і вона не одразу навіть зрозуміла, в чому справа. Кіті десь ховала цуценят і невідомо, що з ними робила.

А тим часом у Юлії, яка жила поруч із Олесею чорна кокер-спанієлька Смокі народила вісьмох цуценят. Господарі дуже раділи, що всі малюки живі і здорові, але новоспечена матуся була дуже молодою і не надто переймалася своїми дітками. Через кілька днів після народження вона взагалі не виявляла зацікавленості у догляді за своїми малятами, жила так, ніби цуценятка не були з нею.

Власники Смокі були здивовані поведінкою собаки, але сподівалися, що все налагодиться. Та минуло кілька днів і ситуація не змінилась.  А на днів раніше за Кіті трьох малят. Незважаючи на те, що кошенята народилися живими, наступного ранку вони всі чомусь загинули. Кіті дуже важко перенесла смерть дітей, вона все розуміла і дуже нявчала, ходила знервованою, втікала з дому, десь гуляла. Під час однієї з прогулянок вона й натрапила на Смокі з цуценятами, які були голосні і скавчали, а їхня матуся безтурботно лежала у тварі. Господарі зазвичай підгодовували весь виводок, але в той момент нікого не було вдома. От і визрів у кошачій голові хитрий план.

Коли  Юлія прийшла до Олесі і розповіла про цуценят, господиня киці була вражена. Вона бачила, яка Кіті хороша мама, як вилизувала малюків, як турбувалася про них і як горювала після їхньої смерті. Вона здогадалась, для чого кішка викрала від Смокі дітей.

Почувши плаксивий звук, що лунав із причепа, Кіті подумала, що цуценята голодні і забрала їх собі, аби турбуватись про них. Кішка дуже хотіла стати матір’ю і вона виявила готовність виховувати чужих дітей… нехай навіть собачат. Їй хотілося допомогти цуценятам… а їхня мати, бачачи, що кішка забирає малюків, навіть не зробила спроби, щоб її зупинити.

Перед тим, як поносити собі малих кокер-спанієлів, Кіті протягом певного часу ретельно стежила за ними та за Смокі. Кішка точно розуміла, що з нею дитинчатам буде краще. Раніше вона не раз бавилась зі Смокі і, можливо, навіть хотіла облегшити життя не лише цуценятам, але й своїй гавкливій подрузі.

Отже, кішка почала брати собі в зуби по цуценяті і переносити у інший причіп, що стояв на городі її хазяйки. Саме тоді її запримітили сусіди. Дивно, чому Кіті забрала саме п’ятьох цуценят, а не всіх. Ймовірно, вирішила, що й матір залишати зовсім без дітей не можна, а знала, що більше вигодувати не зможе. Цуцики за розмірами були більшими за її кошенят.

Тож Олеся вирушила шукати Кіті з малюками. Вона дійсно була у причепі – лежала на якійсь ганчірці і грудьми годувала малюків. Вони не скавчали, лише задоволено сопіли. Юлія зразу впізнала цуценят Смокі. Та тепер вона навіть не знала, що робити. Її собаці малюки були не потрібні, а розлучати турботливу кішку з цуциками не хотілося. Жінок розчулило, як добре почувалися малюки з Кіті і як вона за ними дбала. Олеся та Юлія вирішили поки що залишити цуценят кішці, хоча періодично обидві пригодили підгодовувати малюків. Так вони прожили майже два місяці, аж поки не знайшлися цуценятам нові господарі • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост