Від тисячі доларів: “Ощадбанк” виставив на продаж вживані автомобілі

У списку присутні одразу 14 моделей

В Україні час від часу державні структури проводять аукціони, на яких розпродають своє майно, пише ТСН.

Найчастіше на торги виставляють автомобілі та іншу техніку. Це не завжди пов’язано з оновленням автопарку. Іноді своєрідна “чистка” обумовлена зниженням витрат на утримання підвідомчої автобази. Така практика широко поширена в Європі і США, в нашій же країні вона тільки набирає обертів.

Цього разу розвантажити свій автопарк вирішив “Ощадбанк”, який виставив на торги одразу 14 вживаних автомобілів, йдеться на офіційному сайті Державного підприємства Системи Електронних Торгів Арештованим Майном (СЕТАМ) Міністерства юстиції України.

Варто зазначити, що найдешевший лот (ГАЗ-3110, 1998 року виробництва, прим.) становить близько тисячі доларів – 26 240 грн. Очолює список в ціновому діапазоні Ford Transit Connect 2010 року, вартість якого дорівнює 79 880 гривень. Машини були випущені в період від 1998 по 2011 рік.

Цікаво, що більшість автомобілів використовувалися для інкасації та перевезення грошових коштів та цінних паперів, тому мають спеціальний захист. Стан різний, що й відбилося на цінах виставлених лотів.

Аукціон розпочнеться 2 квітня о дев’ятій ранку і триватиме до шостої години вечора того ж дня.

ЗакарпатПост