Народжувати у в’язниці було страшно. Жила із вбивцями, годинами кровоточила, її прив’язали до ліжка

Жінка розповіла про те, що народжувати доньку їй довелося у нелюдських умовах. Після пологів у неї залишилися посттравматичні розлади, але вона з усім цим впоралась, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Джессіка Кент приймала таблетки  метамфетаміну, коли зрозуміла, що вагітна, перебуваючи під вартою за звинуваченням у вживанні та розповсюдженні наркотиків.

Згодом її засудили і вона відбула 2,5 роки покарання.

Тепер вона на волі і ділиться з усіма тим, через яке пекло пройшла за решіткою.

Джессіка розповіла, як відбувала покарання у в’язниці в штаті Арканзас, США.

«Я була наркоманкою. Зараз не вживаю наркотики вже сім років, – каже вона. – Моя дитина тепер зі мною, я маю над нею опіку. Але так було не завжди. У жовтні 2011 року мене заарештували за наркотики та зброю і перевезли до окружної в’язниці. Мені стало погано. Нудило, болів живіт, у мене почалися спазми. Я відвідала медичний центр у в’язниці і там дізналася, що вагітна».

Дівчина розлютилася, коли тюремний охоронець оголосив про це публічно, повідомивши інших ув’язнених. Вона провела три місяці в першій в’язниці, а згодом звернулася до лікаря в безкоштовну клініку. Але там її почали страшенно принижувати.

Її доставили з камери до лікарні, коли почалися пологи, утім вони були важкими.

«Мені довелося кричати від болю у лазареті, – згадала дівчина. – У мене був жах, ішла кров. Ніхто не питав, чи я в порядку протягом цілих трьох годин. Я сиділа там на самоті. Але медсестри під час пологів були поблажливими. Вони взагалі не розмовляли зі мною. Ніхто мене нічого не запитував. Зараз у мене ПТСР (посттравматичний стресовий розлад) від прикуття до ліжка. Це був найбільш травматичний досвід у моєму житті».

Потім, за словами Джессіки, її повернули до в’язниці без дитини, через що нестерпно боліли груди, бо почало прибувати молоко.

Однак зараз, як наголошує Джессіка, усе це жахіття минуло. Вона вдома, на волі, разом із донькою і почувається неймовірно щасливою, бо і вона, і дитина здорові • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост