Дівчина отримала рани після того, як прикувала себе до свого хлопця

Дівчині лікарі змушені були призначити лікування страшних ран на зап’ястях у медичній установі після того, як вона в пориві кохання прикувала себе до свого хлопця, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

28-річна Вікторія Пустовітова та 33-річний Олександр Кудлай у День Святого Валентина скріпили руки і серця… а точніше руки… кайданами… і стверджували, що можуть бути неймовірно близькими одне одному.

Пара вирішила, що протягом трьох місяців зможе таким чином жити нероздільно у всіх значеннях слова, але у Вікторії з’явилися «дуже болючі» опіки на зап’ясті від ланцюжка, який пов’язує її з хлопцем.

«Ми мазали маззю, але це не принесло жодного результату, – сказав Олександр. – Це кошмар».

Пара з Харкова потрапила до лікарні, і Вікторії наказали носити тугу пов’язку.

Дерматолог Тетяна Єгорова попередила їх, що їм, можливо, доведеться перервати експеримент з близьким проживанням протягом трьох місяців.

Це виразки від тривалого контакту з металом, від постійного затискання тканин, що призводить до порушень кровообігу», – запевнила лікарка.

А тим часом Віка та Саша переконують, що навчилися разом ходити до туалету, мити посуд, готувати їжу та їздити на машині.

Основна проблема – користування туалетом у ресторані чи громадському місці, оскільки на них від клієнтів поступали скарги.

Вони продовжують працювати – він продає запчастини для автомобілів через Інтернет, тоді як косметолог Вікторія тренується.

Пара відмовилася розголошувати подробиці свого статевого життя.

«Ми не говоримо про це», – сказали вони.

Олександр зізнався, що спроба встановити рекорд була його ідеєю, заявивши, що дівчина звикла виїжджати після найменшої сварки.

«Я жартома сказав: «Я зв’яжу нас. Навіщо тобі все бігати?» Зрештою ми так зробили», – зізнався він.

Спочатку Вікторія насправді не погоджувалася, але хлопець переконав її.

Їхній ланцюг скріплено зварювальним апаратом, тому, аби розєднати їх знадобиться аварійно-рятувальна служба.

Пара носить спеціально розроблений одяг на блискавках зверху вниз, що дозволяє одягатися та роздягатися без викривлень, схожих на трюки Гудіні • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост