На Тячівщині помер архимандрит Геннадій

Насельнику Іоанно-Предтеченського чоловічого монастиря в цьому році мало виповнитися 50 років.

Про цю сумну новину повідомив у соцмережі Михаил Руслан Церкуник: «Сьогодні ранком 30.03.2021 після важкої хвороби, на 50 -му році життя спочив у Бозі архимандрит Геннадій, насельник Бедевлянського монастиря, монах глибоко-духовного життя, великий молитвенник, помічник та порадник всіх, хто з нуждами приходили до нього на протязі більше двадцяти років.

Тисячі і тисячі вимолених зцілень, та різних життєвих негараздів, мудрих духовних порад та благословінь… У цей важкий і особливо нужденний в таких молитвенниках час, Господь  забирає від нас найкращих.

Спи спокійно всечестний отче Геннадіє, нехай Всемилостивий Господь упокоїть твою святу душу від усіх твоїх подвижничеських трудів, що ними ти потрудився, як для свого спасіння, так і для всіх нас. Вічная пам’ять…»

31 березня керуючий Хустською єпархією, Високопреосвященніший Марк, митрополит Хустський і Виноградівський звершив чин відспівування насельника обителі архім. Геннадія (Гарматюк).

Його Високопреосвященству співслужили: вікарій Хустської єпархії, Преосвященніший Симеон єпископ Угольський та братія обителі в священному сані, та духовенство єпархії.

Фото: Володимир Сігеті