Кішка втратила чотирьох кошенят, а через кілька днів знову стала мамою

П’яте кошеня народилося через 4 дні після загиблих братів і сестер.

Вагітну Шелбі господар вигнав на вулицю за кілька днів до пологів. Добрі люди не залишили кішку в біді і забезпечили її їжею, а новонароджених кошенят — теплими ковдрами. Коли малюки підросли, сімейство відвезли до місцевого притулку. А звідти їх забрала благодійна, яка допомогла кошенятам знайти нових господарів, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Шелбі було вирішено стерилізувати. Але в клініці виявилося, що вона знову вагітна. Турботу про майбутню маму взяв на себе великий любитель тварин Джон Бартлетт.

Шелбі народила чотирьох кошенят, але тільки одне з них — його назвали Спаркі — з’явилося на світ живим. Маленький клубочок кілька днів боровся зі смертю, але через чотири дні в обіймах мами він покинув цей світ.

В цей же день, на загальний подив, Шелбі народила п’яте кошеня. Джон якраз віз кішку додому з ветеринарної клініки, як раптом почув на задньому сидінні гучний писк.

Ліззі — так назвали новонароджену — виявилася найміцнішою з усього виводка. Після чотирьох днів страждань Шелбі і її новий господар змогли зітхнути спокійно. Молода мама ні на секунду не відпускала кошеня. Ліззі стала для неї розрадою після загибелі чотирьох кошенят.

Хоча кішечка народилася дуже маленькою, вона добре їла і швидко набирала вагу. Через 15 днів після появи на світ вона розцвіла і стала дуже енергійною. Ліззі весь час хотіла грати з мамою, яка, здавалося, насолоджувалася спілкуванням не менше кошеня. Коли прийшов час шукати Шелбі і її кошеняті постійних господарів, було вирішено їх не розлучати. На щастя, знайшлася сім’я, готова взяти відразу двох кішок. Після всього пережитого вони, нарешті, знайшли теплий будинок і двох нових друзів • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост