Після 22 викиднів жінка завагітніла, але вагітність довелося переривати

Жінка розповіла, як після 22 викиднів вона нарешті завагітніла природним шляхом, але була змушена перервати вагітність. При цьому не один, а два рази, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Джеймі Райхенбах з Флориди, США, поділився своєю історією в особистому нарисі, який опублікував  ”  Love What Matters” .

Жінка, у якої є 12-річний син, розповіла, що вони з чоловіком мріяли вести графік приємних подій вагітності, але кожного разу все закінчувалося трагічно. Джеймі пригадала , що у березні 2018 року зрозуміла, що відчуває надто звичні судоми і готується до чергового викидня. Вона відправилася до лікаря, аби підтвердити свої підозри, але на подив для неї їй повідомили, що дитина в порядку. Це було приємно, поки їй не сказали, що дитина росте в фаллопієвій трубі, тому її терміново вирішили прооперувати.

«Раніше я втратила стільки немовлят, і це було для мене звичною нормальною ситуацією… втратити дитину і повернутися до життя», – зізналася жінка.

У наступні дні Джеймі проводила час то у лікарні, то поза нею. Кожні 48 годин їй перевіряли кров, щоб переконатись, що вагітність успішно закінчилася – і так і було. Джеймі зізналася, що їй було психологічно важко, але вона повільно почала повертатися до звичного життя і знаходити речі, щоб відволіктися. Рівно через два тижні Джеймі прокинулася з найстрашнішим болем, який колись відчувала. Вона скотилася з ліжка і поповзла у ванну, бо як запевняє сама, збиралася померти. Жінка розбудила чоловіка, і вони почали панікувати.

«Вираз його обличчя, коли він подивився на мене, підтвердив це. Я думала, що точно помираю!», – наголосила вона.

Чоловік відвіз Джеймі до лікарні, де їй сказали, що її непокоїть кіста яєчника, але вона мала таку проблему раніше і точно була впевненою, що е не те. Згодом ультразвукове дослідження показало, що дитина, яку я вона думала, що втратила, усе ще жива, препарат не подіяв і малюк збільшився в розмірах, внаслідок чого її труби розірвалися.

«Отож, ми знову опинились у лікарні, і нам довелося вдруге перервати ту саму вагітність, щоб врятувати моє життя. Цього разу моєму життю загрожувала серйозна небезпека, і екстрена операція була єдиним варіантом», – згадала Джеймі.

У Джеймі почалася серйозна депресія. Яка тривала більше року. Вона відчувала себе у цілковитій темряві. Тільки те, що їй потрібно побороти ці відчуття заради сина, допомогло їй почати рухатися вперед і виходити з того жахливого стану, у якому вона опинилася.

У такому стані жінка перебувала, аж поки не зрозуміла, що ні вона, ні хтось інший не винні в тому, що трапилось і потрібно знайти в собі сили, аби жити далі. І поступово вона почала оговтуватись. Зараз Джеймі усе ще болісно пригадувати свої викидні, але вона навчилася з цим жити і хоче допомогти іншим жінкам, які хоча б раз у житті відчували подібні втрати • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост