Site icon zakarpatpost.net

Після 22 викиднів жінка завагітніла, але вагітність довелося переривати

Жінка розповіла, як після 22 викиднів вона нарешті завагітніла природним шляхом, але була змушена перервати вагітність. При цьому не один, а два рази, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Джеймі Райхенбах з Флориди, США, поділився своєю історією в особистому нарисі, який опублікував  ”  Love What Matters” .

Жінка, у якої є 12-річний син, розповіла, що вони з чоловіком мріяли вести графік приємних подій вагітності, але кожного разу все закінчувалося трагічно. Джеймі пригадала , що у березні 2018 року зрозуміла, що відчуває надто звичні судоми і готується до чергового викидня. Вона відправилася до лікаря, аби підтвердити свої підозри, але на подив для неї їй повідомили, що дитина в порядку. Це було приємно, поки їй не сказали, що дитина росте в фаллопієвій трубі, тому її терміново вирішили прооперувати.

«Раніше я втратила стільки немовлят, і це було для мене звичною нормальною ситуацією… втратити дитину і повернутися до життя», – зізналася жінка.

У наступні дні Джеймі проводила час то у лікарні, то поза нею. Кожні 48 годин їй перевіряли кров, щоб переконатись, що вагітність успішно закінчилася – і так і було. Джеймі зізналася, що їй було психологічно важко, але вона повільно почала повертатися до звичного життя і знаходити речі, щоб відволіктися. Рівно через два тижні Джеймі прокинулася з найстрашнішим болем, який колись відчувала. Вона скотилася з ліжка і поповзла у ванну, бо як запевняє сама, збиралася померти. Жінка розбудила чоловіка, і вони почали панікувати.

«Вираз його обличчя, коли він подивився на мене, підтвердив це. Я думала, що точно помираю!», – наголосила вона.

Чоловік відвіз Джеймі до лікарні, де їй сказали, що її непокоїть кіста яєчника, але вона мала таку проблему раніше і точно була впевненою, що е не те. Згодом ультразвукове дослідження показало, що дитина, яку я вона думала, що втратила, усе ще жива, препарат не подіяв і малюк збільшився в розмірах, внаслідок чого її труби розірвалися.

«Отож, ми знову опинились у лікарні, і нам довелося вдруге перервати ту саму вагітність, щоб врятувати моє життя. Цього разу моєму життю загрожувала серйозна небезпека, і екстрена операція була єдиним варіантом», – згадала Джеймі.

У Джеймі почалася серйозна депресія. Яка тривала більше року. Вона відчувала себе у цілковитій темряві. Тільки те, що їй потрібно побороти ці відчуття заради сина, допомогло їй почати рухатися вперед і виходити з того жахливого стану, у якому вона опинилася.

У такому стані жінка перебувала, аж поки не зрозуміла, що ні вона, ні хтось інший не винні в тому, що трапилось і потрібно знайти в собі сили, аби жити далі. І поступово вона почала оговтуватись. Зараз Джеймі усе ще болісно пригадувати свої викидні, але вона навчилася з цим жити і хоче допомогти іншим жінкам, які хоча б раз у житті відчували подібні втрати • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version